ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

14/7/10

Πάνω απ’ όλα ο «Σοσιαλισμός»!

Για να ψηφίσουν οι Αλβανοί στις δημοτικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ κάλεσε σε βοήθεια τον Edi Rama!

Αντιπροσωπεία του Σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Έντι Ράμα, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα, με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη.
Σε δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντηση, αναφέρθηκαν στις στενές σχέσεις των δύο κομμάτων, ενώ από πλευράς του Έντι Ράμα, τονίστηκε ξεκάθαρα ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενθαρρύνει τους Αλβανούς μετανάστες να εγγραφούν στους καταλόγους και να συμμετάσχουν στην προσεχή εκλογική διαδικασία! Από τις επίσημες δηλώσεις απουσιάζουν εντελώς οι αναφορές σε θέματα που αφορούν την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας, αλλά και το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ελληνοαλβανική συμφωνία για την
υφαλοκρηπίδα, την οποία τορπίλισε ο κ. Ράμα, με την προσφυγή που είχε καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας. Κατά τα άλλα περίσσεψαν τα ευχολόγια και οι φιλοφρονήσεις.

"Έχουμε εγκαινιάσει από σήμερα μια στενότερη συνεργασία σε επίπεδο οργάνωσης των δύο κομμάτων μας, ανταλλαγής εμπειριών και γνώσης, προκείμενου να καταφέρουμε τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης που πρεσβεύουν τα δύο κόμματα μας να τις κάνουμε επικρατούσες αντιλήψεις, σε όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο. Θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια όλης αυτής της προσπάθειας θα είναι έντονη και θα έχει και πολύ σημαντικά αποτελέσματα" δήλωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης για να προσθέσει ότι αμφότερα τα κόμματα ανήκουν στην Σοσιαλιστική Διεθνή "και με την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου αυτό τον καιρό γίνονται έντονες διεργασίες συνεργασιών των κομμάτων αυτών».
Από την μεριά του ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Εντι Ράμα, είπε, ανάμεσα στ’ άλλα, ότι "γνωρίσαμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και εργασίας του ΠΑΣΟΚ και μιλήσαμε για μια καλύτερη συνεργασία των κομμάτων μας".
"Ήταν μια συζήτηση που ωφέλησε στο να μάθουμε καλύτερα τον τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο και να αυξήσουμε τη δύναμη του κόμματος μας. Επίσης, μάθαμε για τις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει το κόμμα του φίλου μας, Γιώργου Παπανδρέου", είπε ακόμη ο κ. Ράμα.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες