ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/9/10

Ρατσιστική βία ανακάλυψε η Ύπατη αρμοστία του ΟΗΕ όταν την Τετάρτη μαχαιρώθηκαν 3 Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμωνα

Εντονη ανησυχία (!!!) εκφράζει η Ύπατη Αρμοστία για τους Πρόσφυγες, για την αύξηση κρουσμάτων ρατσιστικής βίας στη χώρα μας.(!!!)
Με ανακοίνωση της, ζητεί παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναφέροντας ως παράδειγμα την "περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα, στην Αθήνα, όπου οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών και οι συμπλοκές έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση, που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της περιοχής".(!!!)
"Οπως σημειώνεται σε σχετική έκθεση του Οργανισμού του ΟΗΕ για τους
Πρόσφυγες, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι συχνά η αιτία συμπεριφορών μισαλλοδοξίας και διακρίσεων κατά αιτούντων άσυλο και προσφύγων που περιορίζουν σημαντικά την απόλαυση βασικών τους δικαιωμάτων και αποτελούν σοβαρό εμπόδιο για την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Αν αυτό δεν είναι μια καλοσχεδιασμένη προπαγάνδα τότε τι είναι;

Η αλήθεια και η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική


Μετά από μία "συντονισμένη δημοσιογραφική" επίθεση των νεοταξικών Ελληνικών ΜΜΕ, κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμωνα και μια φιλολογία περί "ακροδεξιών" συμμοριών ή "επιθέσεων κατά λαθρομεταναστών", σημειώθηκαν επεισόδια προχθές το βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν στις 9 μ.μ, στην οδό Πιπίνου όταν τρεις Έλληνες δέχθηκαν επίθεση και μαχαιρώθηκαν από ομάδα αλλοδαπών, συγκεκριμένα Αφγανών όπως όλα δείχνουν. Θορυβημένοι από αυτό οι Έλληνες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος μαζεύτηκαν στην πλατεία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκλεισαν την οδό Λιοσίων αλλά και την οδό Αχαρνών.

Εκεί όμως δέχθηκαν επίθεση από δυνάμεις της αστυνομίας, με προκλητικό τρόπο, η οποία μάλιστα επιχείρησε να προβεί και σε συλλήψεις. Αυτό εξαγρίωσε όπως είναι φυσικό τους κατοίκους οι οποίοι παραμένουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα σε επιφυλακή

Αλήθεια, αυτά τα είδε η περιβόητη "Ύπατη αρμοστία" του σχεδίου Ανάν;

Η προπαγάνδα έχει και τα όριά της.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες