ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/10/10

Δανεισμός της Βαρδαρίας από το ΔΝΤ με επιτόκιο 1,4%!!!!!! Με τι έχουμε μπλέξει επιτέλους;

Επιτόκιο 1.4% έδωσε λοιπόν το ΔΝΤ στη φτωχή ΠγΔΜ ενώ εμείς σαν χώρα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και όλων των άλλων διεθνών οργανισμών βολευτήκαμε με ένα 5% (τουλάχιστον). Πρώτα είπαμε ότι λεφτά έχουμε, μετά ότι λεφτά δεν έχουμε και οι «φίλοι» μας αποφάσισαν ότι 5% τόκος είναι καλά για μας. Πανηγυρισμοί για την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας που κατάφερε να πάρει το δάνειο και να μην χρεοκοπήσει. Χίλια μπράβο στους ήρωες Έλληνες διαπραγματευτές που πέτυχαν αυτό το επιτόκιο...

Τα Σκόπια είναι μια φτωχή χώρα και δεν μπορούν να πληρώσουν παραπάνω οπότε το 1.4% είναι δίκαιο. Και αυτό όμως δυσκολεύει όσο ναναι τις τίμιες προσπάθειες της κυβέρνησης Γκρουεφσκι να εκσυγχρονίσει το κρατίδιο και να επανορθώσει ιστορικά λάθη χιλιάδων ετών. Ξέρετε πόσα λεφτά θέλουν τα διεθνή ΜΜΕ για να γράψουν ένα άρθρο για τον μη-Ελληνα Μέγα Αλέξανδρο και την καταπίεση των Σλαβομακεδόνων από την Ελλάδα; Πολλα.

Γι’ αυτό δικαίως το δάνειο και το χαμηλό επιτόκιο. Να συνεχίσουμε να βοηθάμε και εμείς από εδώ. Όλοι για βενζίνη στη ΠγΔΜ, για γιατρούς, για ψώνια και για καζίνο. Εμείς λεφτά έχουμε άλλωστε και σαν καλοί Χριστιανοί πρέπει να βοηθήσουμε τον πλησίον μας. Ακόμα και αν ο γείτονας μας έχει δείξει από καιρό το μαχαίρι που κρατάει.

Κύριοι της κυβέρνησης τι έχετε κάνει για να προστατέψετε την Βόρεια Ελλάδα; Τι μέτρα πήρατε? Βιομηχανίες, βιοτεχνίες και καταστήματα φυτοζωούν και κλείνουν. Η ανεργία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και ο κόσμος παρακαλάει για οποιοδήποτε δουλειά. Δίπλα μας τα Σκόπια αναπτύσσονται ταχύτατα, παίρνουν χαμηλότοκα δάνεια και στοχεύουν στα Ελληνικά εισοδήματα. Προστατέψτε πια ότι απέμεινε από την Ελληνική επιχειρηματικότητα. Χύθηκε αίμα για να ελευθερωθεί η Βόρεια Ελλάδα και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να την διαλύσετε. Και όσοι από εσάς πάτε για φθηνότερες αγορές και διασκέδαση στα Σκόπια και την Γευγελή σκεφτείτε ποιον χρηματοδοτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες