ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

25/10/10

ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

     Αηδιασμένος όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι Έλληνες για την νεοταξική χούντα ίσως πρέπει να σκεφτούμε κάποιες έννοιες που τις έχουμε ξεχάσει…. Μια απ΄αυτές είναι η εσχάτη προδοσία
    Θα μπορούσαμε λοιπόν να αρχίσουμε την έναρξη του νεοραγιαδισμού από το βράδυ των Ιμίων. Εκείνο το βράδυ βγήκαν τα χαρτιά όλων των πολιτικών της εξουσίας. Μαύρο βράδυ της Ελλάδας. Εκατομμύρια δραχμές είχαν ξοδευτεί για αίθουσες επιχειρήσεων αλλά οι κ. Αρσένης , Πάγκαλος και Σημίτης δεν καταδέχτηκαν να πάνε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να συντονίσουν την κατάσταση . Παρόλα αυτά προτίμησαν  να συντονίσουν την κατάσταση από τα πολιτικά τους γραφεία. Πλήρως παράληση των πολιτικών γραναζιών ενώ οι στρατιωτικοί ήταν με το χέρι στην σκανδάλη. Αποτέλεσμα… μην το συζητάμε. Παρότι το στρατηγικό πλεονέκτημα από το Πολεμικό Ναυτικό, 3 παλικάρια  έχασαν την ζωή τους και το ευχαριστώ στις μανάδες τους και σε όλη την Ελλάδα ήταν το «ευχαριστώ στους Αμερικάνους» και «και την σημαία την πήρε ο αέρας».
     Αλλάζοντας ρότα εξουσίας διαπιστώνουμε ότι οι παππούδες μου και πολλοί άλλοι πρόγονοι μας από την Μικρά Ασία έφτασαν στην ηπειρωτική Ελλάδα όχι σαν πρόσφυγες αλλά σαν τουρίστες υπό την ευγενική χορηγία των Νεοτούρκων!!! Πόσο μάλλον που ήταν τόσο καλές οι προσφορές τους που οι Έλληνες συνοστίζονταν  στο λιμάνι της Σμύρνης για να φύγουν να κάνουν τουρισμό στην Μητέρα Ελλάδα.
      Φτάνοντας λοιπόν στην σημερινή κατασταση της χώρας – όπου δεν μπορεί να σηκώσει το ανάστημα της- έρχεται  το κέντρο για τη δημοκρατία και την συμφιλίωση της νοτιοανατολικής Ευρώπης(CDRSEE) με έδρα την Θεσσαλονίκη το οποίο χρηματοδοτείται από το στέιτ ντιπαρτμεντ  το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας όπως και ιδρύματα επιρροής του Αυστροούγγρου Τζορτζ Σόρρος . Ξεκινώντας λοιπόν τα παιδιά να μάθουν ιστορία  θα μαθαίνουν για την Οθωμανική Αυτοκρατορία και όχι για την Βυζαντινή. Την ανασύσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας επί Ιωάννη Η΄ Παλαιολόγου  την ξεχνάμε . Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές το CDRSEEδεν βρίσκει πουθενά την βυζαντινή Αυτοκρατορία παρά μόνο τον Γεννάδιο Σχολάριο (πρώτο ανθενωτικό πατριάρχη της Κωνσταντινούπολης υπό οθωμανική κυριαρχία)και κάποια αποσπάσματα του Γρηγορίου του Παλαμά και  του Κοσμά του Αιτωλού. Αξιόλογο είναι ότι υπάρχει υποκεφάλαιο με τίτλο «Η άλωση της Κωνσταντινούπολης – η κατάκτηση της Ιστανμπουλ» Το εξωφρενικό βρίσκεται όχι σε αυτά που γράφουν αλλά το κέντρο αυτό υποστηρίζεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης , το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και την Εθνική Τράπεζα!!! Δίκιο είχε ο Νταβούτογλου περί Στρατηγικού βάθους.
Κλείνοντας, θα ήθελα να κάνω μια ρητορική ερώτηση. «Αν πούμε ότι οι Εξι που εκτελέστηκαν το 1922 για εσχάτη προδοσία, η διαγραφή  της Ελληνικής Ιστορίας και η εγκατάλειψη ελληνικών ιστορικογεωπολιτικών γεγονότων δίνοντας το χέρι «συμφιλίωσης»στον παραδοσιακό εχθρό μας  , τότε αυτό τι είναι…;»

Πάνος

ΥΓ1 Πριν λίγες μέρες οι έξι που εκτελέστηκαν το 1922 απαλλαχθηκαν των κατηγοριών περι εσχάτης προδοσίας.
ΥΓ2 Να είχαμε ένα ΥΠΕΞ σαν τον Νταβούτογλου…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες