ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

3/5/11

Ο Βαξεβάνης και η "ρόμπα" της Αστυνομίας


Δριμύ κατηγορώ του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για την Ελληνική Αστυνομία που έχει αναλάβει ρόλο εισπράκτορα στα διόδια. "Κρατείστε τη στολή, όχι τη ρόμπα". Δείτε βίντεο από το περιστατικό στα διόδια (Vid)

Με τσεκουράτη γλώσσα κατακεραύνωσε τον αρχηγό της αστυνομίας ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που "εγκλωβίστηκε" στα διόδια του Ρίου, αρνούμενος να καταβάλλει το αντίτιμο διέλευσης στην Πατρών-Κορίνθου.

Με άρθρο του στο koutipandoras.gr, ο Κώστας Βαξεβάνης απαξίωσε την Ελληνική Αστυνομία, επισημαίνοντας πως θα προτιμούσε τους αστυνομικούς με τη στολή τους στο έργο της υπεράσπισης του πολίτη και των δικαιωμάτων του παρά με τη στολή του υπαλλήλου των εργολάβων και "προφανώς τη ρόμπα".
Αναφορικά με την περιπέτειά του, ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως αποτελεί δικαίωμά του να αρνηθεί να πληρώσει τα διόδια και δικαίωμα της εταιρείας να κινηθεί νομικά εναντίον του ή να του έκοβε πρόστιμο οποιοσδήποτε αστυνομικός τον έβλεπε να το κάνει.
Από την εταιρεία ωστόσο δεν του επέτρεψαν τη διέλευση και παρέμεινε εγκλωβισμένος έως ότου φτάσει στο σημείο κάποιος αστυνομικός.
"Τη μέρα που οι αστυνομικοί στο Ρίο περιφρουρούσαν την καταβολή των διοδίων και όχι τη νομιμότητα, ένας πυροσβέστης έπεσε νεκρός κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνουν αστυνομικοί: Να εμποδίσει μια ληστεία. Βλέπετε οι αστυνομικοί ήταν στα διόδια και έκαναν τον εισπράκτορα", σημειώνει, θίγοντας το γεγονός πως η Αστυνομία έχει αναλάβει το ρόλο του εισπράκτορα.

/news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες