ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

3/5/11

Τι ζήτησαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου από Ράπανο – τραπεζίτες και αυτοί αρνήθηκαν



Ο κ.Βασίλης Ράπανος κλήθηκε και συμμετείχε τελικώς στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα της οικονομίας.
Υπό ένα κλίμα ...διακριτικότητας, γεγονός το οποίο εξιτάρισε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σχετικά με το τι ακριβώς διημείφθη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αντικείμενο της συνάντησης εντοπίσθηκε περισσότερο στη διαχείριση των κρίσιμων οικονομικών θεμάτων, που θα ανοίξουν στο αμέσως προσεχές διάστημα, και τα οποία θα είναι πολλά και σύνθετα. Ωστόσο, η συμβολή του κ.Ράπανου σε αυτή τη συνάντηση, προφανώς, δεν είχε να κάνει με τη διαχείριση αλλά με άλλα ζητήματα με περισσότερο ουσία.
Όπως, για παράδειγμα, στο αν και κατά πόσο οι τράπεζες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ανάταση της ελληνικής οικονομίας, μέσω της παροχής επιπλέον ρευστότητας. Οι ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι η απάντηση του προέδρου της Εθνικής ήταν αρνητική και μάλιστα κατά τρόπο κατηγορηματικό.
Όπως φέρεται να εξήγησε ο κ.Ράπανος τα πιστωτικά ιδρύματα έχουν άλλα, δικά τους θέματα να λύσουν, για να ασχοληθούν και με αυτά της διαχείρισης της γενικότερης κρίσης.
www.newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες