ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

25/9/10

Γιατί φωνάζεις νέο Έλληνα;

Είμαστε ένα μήνα και κάτι μέρες πριν από τις εκλογές και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα άρθρο για αυτήν την εκλογική αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά ίδια θα είναι σε σχέση με τις παλαιότερες.
Όπως και πριν τις εθνικές εκλογές σας είχαμε πει με άρθρο μας ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα και πέσαμε μέσα ακριβώς, έτσι και τώρα θα σας πούμε τι να περιμένει ο λαός σε αυτές τις εκλογές που για ακόμα μία φορά θα αποδείξουν τελικά πόσο χαζός λαός είμαστε και αυτοκαταστροφικός.
Έτσι ξεκινάμε με τον τίτλο γιατί φωνάζεις Έλληνα τόσο για αυτούς που σήμερα φωνάζουν για την κατάσταση της χώρας και της τσέπης τους (πάνω από όλα η τσέπη τους άλλωστε για αυτό πούλησαν την χώρα στους ξένους για την τσεπούλα τους) αλλά και για προλάβουμε τους αυριανούς φωνακλάδες όταν θα έρχονται νέα χαστούκια για την χώρα τον λαό και τον Ελληνισμό γενικότερα.
Εσύ δεν ήσουν Έλληνα που 30 χρόνια τώρα θρέφεις απατεώνες στην πολιτική σκηνή αρχής γενομένης από τον Ανδρέα ;
Εσύ δεν χάρισες τα σπίτια και τα ακριβά
ξενοδοχεία στον Τσοχατζόπουλο και λοιπούς;
Εσύ δεν έκανες τον Λαλιότη από εισπράκτορα στα ΚΤΕΛ έναν από τους πλουσιότερους Ελληνες;

Εσύ δεν επιβράβευσες το κόμμα του ΧΑΑ το 2000 ;
Εσύ δεν επιβράβευσες και σήμερα το ίδιο αυτό κόμμα παπατζίδων με τα ίδια στελέχη εδώ και 30 χρόνια επειδή δεν σου άρεσε να ακούς λεφτά δεν υπάρχουν και πρέπει να μπούμε σε πάγο;
Εσύ δεν έκανες τον Γιωργάκη πρωθυπουργό γνωρίζοντας ότι είναι Αμερικανός ψεύτης και ανθέλληνας όπως αποδείχτηκε και από τις επιστολές που έβγαλε η Κανέλη;
Εσύ δεν είσαι αυτός που στο λίγο διάστημα αυτά τα 30 χρόνια που κυβέρνησε η ΝΔ όταν ήταν στην εξουσία έλεγες πάντα κακιά δεξιά και όταν ερχόταν το ΠΑΣΟΚ πάντα έψαχνες λόγους να κατηγορείς και τους δύο μόνο και μόνο για να μην δεχτείς ότι για ακόμη μία φορά στην έφεραν οι παπατζήδες; Αυτό δεν κάνεις και σήμερα;
Εσύ σήμερα δεν φωνάζεις να μιλήσεις ο Καραμανλής για την οικονομία ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι έχει ήδη μιλήσει και εσύ απλά δεν τον άκουγες γιατί η αλήθεια δεν σου άρεσε;
Εσύ δεν είπες ότι βαρέθηκε και θέλει να παραδώσει στον Γιώργο για αυτό έκανε αυτές τις εξαγγελίες προεκλογικά και παρουσίασε αυτό το πρόγραμμα ; μόνο και μόνο για να μην δεχθείς την αλήθεια που σου έλεγε πρέπει να παρθούν μέτρα τώρα να μπούμε στον πάγο που ήδη είχαμε μπει από το 2008 γιατί λεφτά δεν υπάρχουν γιατί αν δεν πάρουμε μέτρα σήμερα αύριο θα αναγκαστούμε να πάρουμε χειρότερα. Μήπως δεν έγινε αυτό ; Μετά από 6 μήνες απραγίας τελικά το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χειρότερα μέτρα; Αφού πρώτα δεν πήρε τα 25 δις όταν μπορούσε από τις αγορές………..
Εσύ δεν είσαι αυτός που στις Ευρωεκλογές έστειλες στην Ευρωβουλή το κόμμα του Τρεμόπουλου που είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των Σκοπιανών μόνο και μόνο για να διαμαρτυρία ;
Εσύ δεν είσαι αυτός που σε περίοδο κρίση έκλεισες λιμάνια και έδιωξες τουρίστες ;
Εσύ δεν είσαι αυτός που πήγαινες για ψώνια σε Βουλγαρίες, Τουρκίες, Σκόπια κλπ για πιο φθηνά και έδιωξες τις Ελληνικές επιχειρήσεις από την χώρα που σου έδιναν δουλειά;
Εσύ είσαι όλα αυτά, και άλλα τόσα που τα έχουμε πει πολλές φορές, εσύ θα είσαι και αύριο ο ίδιος που θα βγεις να φωνάζεις για τα νέα μέτρα ενώ θα ξέρεις ότι με την στάση σου στις ερχόμενες εκλογές θα έχεις δώσει στο ΠΑΣΟΚ και την συναίνεση για την πολιτική του μνημονίου. Και θα καταλάβεις πιο κάτω πώς θα την έχεις δώσει. Αλλά μαζί με αυτή την συναίνεση θα έχει συνυπογράψει και την υφαρπαγή της χώρας σου και το ξέρεις και αυτό.
Εσύ είσαι αυτός που αύριο θα φωνάζεις και για τους Τούρκους , Αλβανούς, Σκοπιανούς κλπ περισσότερο από ότι σήμερα ενώ πάλι θα ξέρεις ότι εσύ τους έβαλες στην χώρα σου και τους έδωσες την γή σου με τις επιλογές ψήφου σου η με το να μην ψηφίσεις.
Είναι πολύ απλό και μαθηματικά βέβαιο ότι με την αυτοκαταστροφική σου ιδιοσυγκρασία ή για προσωπικό σου όφελος θα κάνεις το δεύτερο μεγάλο έγκλημα κατά της χώρας σου μετά την επιλογή του Αμερικανού.
Ποιο είναι αυτό ; Μα φυσικά η στάση σου στις ερχόμενες εκλογές.
Και επειδή έχουμε βαρεθεί να ακούμε από το 1980 δεν ξέραμε δεν γνωρίζαμε μας την φέρανε και κάθε φορά να συμβαίνουν τα ίδια πράγματα από τα ίδια πρόσωπα στον ίδιο λαό και μετά να λέει δεν ήξερα, σαν να μιλούσαμε για κάτι νέο, θα σου πούμε και πάλι και το αποτέλεσμα και τι θα γίνει μετά για να μην μας πεις ότι δεν τα είπαμε και δεν ήξερες.

Στις εκλογές του Νοεμβρίου το ΠΑΣΟΚ θα έρθει πρώτο κόμμα με μία διαφορά 4 έως 5 μονάδες και μία αποχή που θα αγγίζει το 25%. Φυσικά σε παλιότερες εποχές αυτό δεν θα είχε τόσο μεγάλη σημασία αλλά τώρα έχει. Και έχει γιατί την ίδια στιγμή που τα ΜΜΕ που βρίζεις παρ’ όλα αυτά κάθε μέρα τα ακολουθείς πιστά σε ότι σου πουν. Έτσι και σήμερα που σου έχουν περάσει την θεωρία όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιοι όλοι είναι κλέφτες και δεν θα ψηφίσω κανένα δεν θα πάω καν να ψηφίσω μέσα από τα όργανά τους έχουν φροντίσει κάποιοι άλλοι να πάνε. Οι αλλοδαποί όλοι όμως που δεν το βλέπουν έτσι θα πάνε……

Και θα βγει στην Θράκη η Τουρκάλα, στην Λέσβο ο Αλβανός, στην Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης (γνωστός υποστηρικτής του Τρεμόπουλου και θαυμαστής του Κεμάλ Ατατούρκ) και ούτω καθ ‘εξής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Και μετά άντε πάλι θα σε ακούμε να βρίζεις γιατί την Θράκη που θα έχει ζητήσει ανεξαρτητοποίηση (το έχουμε πει σε άρθρο μας ότι είναι το επόμενο βήμα των σχεδίων του ΓΑΠ), θα βρίζεις τους Σκοπιανούς για την ψευτο μειονότητα στην Μακεδονία που θα πηγαίνει πρώσο ολοταχώς στον δρόμο που χάραξε η Θράκη, θα βρίζεις τους Αλβανούς για την για το ίδιο θέμα για την Ήπειρο.
Και το ίδιο βράδυ των εκλογών έχοντας γυρίσει από τα καφέ και τις βόλτες σου ενώ δεν πήγες να ψηφίσεις γιατί είναι όλοι ίδιοι και απατεώνες θα βλέπεις πάλι στο ΜΕΓΑ τους Πακιστανούς και κάθε αλλοδαπό με σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ να χαίρεται για την μεγάλη νίκη……..
Σιγά σιγά θα φτάσεις να βρίζεις όλο και περισσότερο (αλλά θα μένεις μόνο στα λόγια γιατί από πράξεις τίποτα, ψυτόμαγκας φωνακλας του καναπέ) που θα βλέπεις όλους αυτούς από κάθε φυλή και έθνος μετά τους δήμους να σου μπαίνουν και στην βουλή σου μέχρι να σε κυβερνήσουν κιόλας και εσύ ακόμα θα απέχεις γιατί όλοι είναι ίδιοι και κλέφτες.

Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου και έτσι νομίζεις ότι τιμωρείς τους πολιτικούς η την πολιτική γενικότερα που ξέρεις πολύ καλά ότι εσύ με τις δικές σου απαιτήσεις τους έφτιαξες έτσι τους ανάθρεψες και τους στήριξες.

Εσύ έβγαλες πάλι στην κυβέρνηση και μάλιστα πρώτο σε ψήφους τον προδότη του Οτσαλάν, τον κύριο την σημαία την πήρε ο άνεμος κλπ και μας λες τώρα ότι σε ενοχλεί που σου είπε ότι μαζί τα φάγατε. Πλάκα μας κάνεις Έλληνα ; Δεν σε ενόχλησε η στάση του 30χρόνια τώρα και οι πράξεις του και τον ψηφίζεις κάθε φορά και σε ενόχλησαν δύο κουβέντες που δεν είναι και εντελώς λάθος ;
Τελικά είναι να γελάει κανείς με τα χάλια σου και ακόμα περισσότερο όταν σε βλέπει νέο Ελληνα να φωνάζεις και να αγανακτείς . Γιατί ; με ποιο δικαίωμα ; τι έκανες 30 χρόνια τώρα για την χώρα σου; Τι έκανες τις επιδοτήσεις που πήρες; Τα λεφτά του δημοσίου από τα αμέτρητα επιδόματα που δεν έπρεπε να παίρνεις ; Τι έκανες τις δυο και τρείς θέσεις που είχες στο δημόσιο; Την ψεύτικη αναπηρική σύνταξη που σου έβγαλες ο δικός σου ; Ξέρεις ο βουλευτής της περιοχής σου……Ο δικό σου ντε που διόρισε και το γιό σου για αυτό δεν έκανες αγώνα να το βγάλεις;
Τελικά το μόνο που μπορούμε να πούμε για το φαινόμενο νέο Έλληνας είναι ότι έτσι όπως τα έκανες λούσου τα και μην φωνάζεις.

Γιατί φωνάζεις……….
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες