ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/10/10

Αιφνιδιαστική παραίτηση του γενικού διευθυντή Εξοπλισμών

Απομακρύνθηκε αιφνιδίως από τη θέση του γενικού διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων ο κ. Ευάγγελος Βασιλάκος.

Ο κ. Βασιλάκος βρισκόταν στη θέση αυτή από το 2006 και ήταν ο διάδοχος του Γ. Ζορμπά, όταν ο πρώην εισαγγελέας είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ. Κατά τη θητεία του ως γενικός διευθυντής Εξοπλισμών, ο κ. Βασιλάκος αντιμετώπισε πολλές «φουρτούνες» και προβλήματα, όπως αυτό των γερμανικών υποβρυχίων τύπου «Παπανικολής».

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο κ. Βασιλάκος είχε υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2010. Ερώτημα παραμένει για ποιο λόγο η παραίτηση του κ. Βασιλάκου έγινε αποδεκτή έπειτα από 20 μέρες. Δεν θα πρέπει ωστόσο να περάσει απαρατήρητο ότι ο κ. Βενιζέλος έκανε δεκτή την παραίτηση, αφού, κατά τη δήλωσή του, «κόπηκε ο γόρδιος δεσμός» με τα γερμανικά υποβρύχια και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Στο εξής, ο κ. Βασιλάκος αναμένεται να ακολουθήσει άλλα «μονοπάτια», όπως ο ίδιος υποστηρίζει στην επιστολή παραίτησής του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στη θέση του κ. Βασιλάκου θα τοποθετηθεί ο υποπτέραρχος εν αποστρατεία, Δημήτρης Γεωργιόπουλος, ο οποίος από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Εξοπλισμών.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες