ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

3/11/10

Γ. Παπανδρέου: «Οχι» στις σειρήνες της άγονης διαμαρτυρίας

Να συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κάλεσε τους πολίτες ο Πρωθυπουργός από τα Ιωάννινα, επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για «μια ψήφος ευθύνης για τη χώρα, για την πατρίδα μας και την Αυτοδιοίκηση».
Μιλώντας σε ογκώδη συγκέντρωση σε συνεδριακό κέντρο ξενοδοχείου, σημείωσε πως στην οικονομία κερδίσαμε και κερδίζουμε κρίσιμες μάχες αλλά δεν κερδίσαμε ακόμη τον πόλεμο: «Αυτή η πορεία δεν πρέπει να αμφισβητηθεί. Δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα. Αν ακολουθήσουμε της σειρήνες της ηττοπάθειας, τις σειρήνες της άγονης διαμαρτυρίας, είναι παραπάνω από υπαρκτός ο κίνδυνος να υπονομευτούν ακόμα και οι θυσίες όλων μας, χωρίς να εδραιώσουμε την αξιοπιστία και τη σταθερότητα, που χτίζουμε σήμερα με κόπο, βήμα - βήμα».
Επίσης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι, ποτέ δεν θέλησε να βοηθήσει την Αυτοδιοίκηση, πάντα ψήφιζε εναντίον κάθε μεταρρύθμισης στην Αυτοδιοίκηση. Και ποτέ, επί
των ημερών της, δεν βελτιώθηκε η Αυτοδιοίκηση. Και συνέχισε: «Ο λόγος είναι απλός. Δεν ήταν μόνο ανικανότητα ή αμέλεια. Ήταν, κυρίως, επιλογή τους. Ποτέ δεν θέλησαν την πραγματική απελευθέρωση των δυνάμεων του Ελληνικού λαού και των πολιτών. Πάντα ήθελαν, οι πολίτες να είναι εξαρτημένοι από την εκάστοτε εξουσία, που την ήθελαν στα χέρια λίγων και ισχυρών.
πηγη

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες