ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/12/10

Στα... δίχτυα του Λ.Σ Κερκύρας κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξαρθρώθηκε από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κερκύρας, συλλαμβάνοντας έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Οι Λιμενικοί μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Αλυκών Ποταμού Κέρκυρας δύο Ι.Χ. οχήματα εκ των οποίων το ένα μετέφερε σε τρέιλερ μία πολυεστερική λέμβο. Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό παρακολούθηση έως ότου τα οχήματα έφθασαν στο λιμένα Σιδαρίου, όπου, από τους συνολικά έξι επιβαίνοντες των οχημάτων, πραγματοποιήθηκε καθέλκυση και δοκιμαστικός πλους της λέμβου και στη συνέχεια την «έδεσαν» στο λιμάνι. Τα οχήματα απομακρύνθηκαν αλλά οι Λιμενικοί παρέμειναν στο σημείο παρακολουθώντας τη λέμβο.
Ωστόσο, το πρωί εμφανίστηκε στο Σιδάρι το ένα από τα ΙΧ μεταφέροντας 12 λαθρομετανάστες τους οποίους επιβίβασαν στη λέμβο. Αμέσως μετά συνελήφθησαν ο 41χρονος οδηγός και ο 30χρονος αλλοδαπός συνοδηγός ενώ ακολούθησε ο εντοπισμός της λέμβου – που είχε αποπλεύσει- ανοιχτά των Οθωνών, οπότε συνελήφθησαν οι λαθρομετανάστες αλλά και ο 44χρονος αλλοδαπός χειριστής της. Ακολούθησαν δύο ακόμη συλλήψεις, του 26χρονου οδηγού του οχήματος, που μετέφερε τη λέμβο και ενός 35χρονου, που φέρεται να είναι ο ένας εκ των ιδιοκτητών της λέμβου, ενώ αναζητείται ο δεύτερος. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες