ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/12/10

"Θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά η Ελλάδα"

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. παραμονές Χριστουγέννων μετά από τα κάλαντα που άκουσε από τον όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.
Την πεποίθησή του αυτή εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όταν του είπε ο πρόεδρος του Ομίλου μία μαντινάδα: «Εσύ τα έλεγες από τα παλιά πρόεδρε αλλά…». Και ο επίτιμος πρόεδρος απάντησε: «Δεν τα λέγαμε μόνο. Ως κυβέρνηση τα κάναμε, αλλά δεν μας αφήσανε. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον έχουμε την ικανοποίηση ότι τα λέγαμε σωστά. Η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα. Έχει περάσει και χειρότερα» απάντησε ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ.
Ωστόσο ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης θέλησε να πει κι άλλα στον κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε και άλλη μαντινάδα: «Νέστορα της πολιτικής, ο κόσμος περιμένει, πάντα με στόμα ανοικτό και όταν μιλείς ’πομένει. Πείτε ακόμη μια φορά να καταλάβουν όλοι, πως μπήκαν μέσα οι οχτροί και πήρανε την πόλη. Σιγά σιγά οι δανειστές αλώσανε τη χώρα, η τυπική παράδοση απλά συμβαίνει τώρα. Όταν μιλούσατε
σκληρά και κάνατε εκκλήσεις, όλοι τα αυτιά τους κλείνανε και αλλού ζητούσαν λύσεις».
Τέλος για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη η μαντινάδα ήταν: «Το νέο κόμμα εύχομαι να αλλάξει τον κανόνα, να φέρει στην πολιτική, άνοιξη το χειμώνα».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες