23/12/10

Στο iPhone ο Πάπας

Οι εορτασμοί των Χριστουγέννων στους οποίους θα προΐσταται ο πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' θα μεταδοθούν από το διαδίκτυο και μέσω iPhone χάρη σε μία συμφωνία με την Telecom Italia, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Βατικανό.
Αυτή η υπηρεσία θα επιτρέψει στους πιστούς σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν από το iPhone και τους ιστότοπους του ραδιοφωνικού σταθμού του Βατικανού www.radiovaticana.org, τον ιστότοπο www.pope2you.net και τον ιστίτοπο του παπικού συμβουλίου www.pccs.va όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη διάρκεια των Χριστουγέννων στις οποίες θα προΐσταται ο πάπας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Vatican.
Η λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων, την Παρασκευή το βράδυ, και το καθιερωμένο οικουμενικό μήνυμα urbi et orbi το Σάββατο το μεσημέρι, καθώς και η λειτουργία για την παγκόσμια ημέρα ειρήνης την 1η Ιανουαρίου θα μεταδοθούν απευθείας μέσω βίντεο.
Σχόλια θα είναι διαθέσιμα σε 6 γλώσσες: τα ιταλικά, τα γαλλικά, τα αγγλικά, τα γερμανικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά. Σχόλια στα κινεζικά θα είναι διαθέσιμα για τη λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων και στα αραβικά για τη λειτουργία της 1ης Ιανουαρίου.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες