ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/1/11

Προσωρινή υποχώρηση



Σε στάσεις εργασίας και όχι 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη, μετά τις προσφυγές των διοικήσεων στη Δικαιοσύνη. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα
Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους, με τη μορφή της 24ωρης απεργίας, προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Είχε προηγηθεί η εντολή του υπουργείου Μεταφορών προς τις διοικήσεις να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη. Το απόγευμα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου, στο οποίο προσέφυγαν οι διοικήσεις του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του Τραμ.
Ήδη οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο αποφάσισαν να αναστείλουν την εξαγγελθείσα για αύριο 24ωρη απεργία και αντ΄ αυτής θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.
Τις ίδιες ώρες έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, ενώ τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά.
Κανονικά επίσης θα κινηθεί αύριο και ο Προαστιακός, ενώ τα τρία από τα 4 σωματεία στο Μετρό αποφάσισαν να αναστείλουν την 24ωρη απεργία και απομένει η απόφαση του σωματείου των ηλεκτροδηγών.
Το πρωί, συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, όπου διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων, με αποτέλεσμα να μη ληφθεί απόφαση για κοινή δράση των εργαζομένων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς και το καθένα σωματείο να πάρει μεμονωμένη απόφαση για την πορεία των κινητοποιήσεων. Πάντως οι συνδικαλιστές δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μετά τις 10 του μηνός.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες