ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/1/11

Προσέγγιση Ελλάδας-Ισραήλ



Κοινό υπουργικό συμβούλιο με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ο πρωθυπουργοί των δύο χωρών. Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρεου-Νετανιάχου. Στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ
Η δημιουργία κοινού υπουργικού συμβουλίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ συμφωνήθηκε μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών, Γιώργου Α. Παπανδρέου και Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες.
Οι δύο πρωθυπουργοί επικοινώνησαν με από πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου Παπανδρέου και συζήτησαν τα επόμενα βήματα της διαδικασίας ενίσχυσης των διμερών σχέσεων που είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι.
Στο υπουργικό αυτό συμβούλιο που θα βρίσκεται υπό την ηγεσία των δύο πρωθυπουργών θα συμμετέχουν υπουργοί και από τις δύο πλευρές και σκοπός θα είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ σε συγκεκριμένους τομείς.
Η πρώτη σύνοδος αυτού του νέου διακρατικού οργάνου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του επομένου διμήνου και η προετοιμασία του ανατέθηκε από τους δύο πρωθυπουργούς στους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Δημήτρη Δρούτσα και Άβιγκτορ Λίμπερμαν ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες