ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/1/11

Xειρόφρενο στα ΜΜΜ



Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αλλαγή της τελευταίας στιγμής σε Μετρό και ΗΣΑΠ. Διαβάστε αναλυτικά το απεργιακό πρόγραμμα
Σε συνέχιση των δυναμικών κινητοποιήσεων τους προχωρούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, ενώ νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς  αντιδρούν στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση του ΟΑΣΑ και την απώλεια δεκάδων εργασίας, στα πλαίσια της οικονομικής εξυγίανσης του οργανισμού.
Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα, ενώ οι συνάδελφοί τους στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας 11 με 3 το απόγευμα.
Τόσο τα λεωφορεία όσο και τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν εντελώς την Πέμπτη 12 του μηνός, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.
Το Μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας.
Tα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΕΛΜΑ, πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο εξής σε στάσεις εργασίας και εξήγγειλαν 24ωρη απεργία για την Πέμπτη, ζητώντας παράλληλα συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες