ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

11/1/11

Στέλνουν τα ΜΑΤ στον Γκλέτσο



Τα ΜΑΤ επιστρατεύει η ΕΛΑΣ για να εμποδίσει νέα επιχείρηση του Απ.Γκλέτσου να ανοίξει παράκαμψη των διοδίων στη Στυλίδα. Συγκέντρωση στα διόδια της Πελασγίας. Προετοιμάζεται η σύλληψή του με αστυνομική διάταξη που εξέδωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας. Μαζί του οι κάτοικοι της περιοχής
Από νωρίς το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στα διόδια Πελασγίας ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος προτίθεται να ξηλώσει και πάλι τις προστατευτικές μπάρες, που επανατοποθετήθηκαν στον σταθμό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει αποφασισμένος να ξανανοίξει τον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Στυλίδας έτσι ώστε να περνούν οι κάτοικοι της περιοχής χωρίς να πληρώνουν διόδια, καθώς συνεργείο της Νέας Οδού έκλεισε το απόγευμα τη δίοδο που άνοιξε το πρωί με τη μπουλντόζα.
Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος έχει καλέσει ήδη όλους τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση, σήμερα Τρίτη, λίγο πριν από τα διόδια της Πελασγίας για την οριστική λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια, όπως σημειώνει στο κείμενο της ανακοίνωσης.
Απάντηση με ΜΑΤ
Προκειμένου να εμποδίσει τον Απ.Γκλέτσο, ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας προφασιζόμενος κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποκλείει την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στο τμήμα της εθνικής οδού από τις Ράχες έως τα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία, αλλά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση εφαρμόζεται άμεσα, με αποτέλεσμα περιπολικά να βρίσκονται όλη τη νύχτα στο σημείο της επιχείρησης.
Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ επιστρατεύει ΜΑΤ που σπεύδουν στην περιοχή για να εμποδίσουν τον δήμαρχο και τους κατοίκους να ανοίξουν ξανά τον παράδρομο.
Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συνελήφθη χθες παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού ειδοποίησαν την αστυνομία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από τον δήμαρχο Στυλίδας, καθώς λόγω του αξιώματός του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.
Ήδη, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας διατάχθηκε η ολοκλήρωση της δικογραφίας για τη χθεσινή επιχείρηση του δημάρχου της Στυλίδας.
Την ίδια στιγμή, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια δεν δέχεται τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στους κατοίκους της Πελασγίας και πλέον οι διερχόμενοι από την Πελασγία πληρώνουν κανονικά 2,6 € για κάθε διέλευσή τους.
"Δεν μπορεί ο φτωχός αγρότης που διανύει ακόμη και 10-20 φορές την ίδια απόσταση για να πάει στο λιοτρίβι του να πληρώνει κάθε φορά 2,60 ευρώ", δηλώνει από την πλευρά του ο Απόστολος Γκλέτσος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες