ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

5/1/11

Oι πιστοί του θανάτου




Μια επικίνδυνη συμμορία φαίνεται να κρύβεται πίσω από την εκκλησία του "Αγίου Θανάτου" στο Μεξικό. Συνελήφθη ο ιερέας της κατηγορούμενος για απαγωγές. Τα χαρακτηριστικά της αίρεσης (Vid)
Τον επικεφαλής μιας παραθρησκευτικής οργάνωσης, που λατρεύει τον "Άγιο Θάνατο" συνέλαβε η Αστυνομία στο Μεξικό. Ο θεωρούμενος ως πρωθιερέας της οργάνωσης, που μετρά εκατομμύρια οπαδούς στην αμερικανική ήπειρο, κατηγορείται για απαγωγή δύο ανθρώπων, καθώς και για το ότι παρίστανε το μέλος του επίφοβου καρτέλ των ναρκωτικών και πρώην ομάδας εκτελεστών, Zetas.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής εισαγγελίας στο Ομοσπονδιακό Διαμέρισμα, ο Ρόμο κατηγορείται ότι συνέπραξε στην απαγωγή δύο γηραιών ατόμων και ότι αποταμίευσε τα χρήματα, που εισπράχθηκαν για λύτρα στον τραπεζικό του λογαριασμό.
"Οι εννέα συλληφθέντες παρίσταναν τα μέλη των Σέτας", δήλωσε ο εισαγγελέας, Μιγκέλ Άνχελ Μανσέρα, σε συνέντευξη Τύπου.
Η συγκεκριμένη συμμορία είναι από τις πιο ανελέητες και βίαιες ομάδες που διακινούν ναρκωτικά με προορισμό την αγορά των ΗΠΑ και μάχονται με αντίπαλα καρτέλ όσο και με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε μια κλιμακούμενη σύγκρουση, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 30.000 ανθρώπους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Ο Ρόμο διέψευσε τις εις βάρος του κατηγορίες και δήλωσε, ότι η εκκλησία του καταδικάζει τη βία και δεν διατηρεί καμιά σχέση με λαθρέμπορους ναρκωτικών, προσθέτοντας όμως ότι η πόρτα του είναι ανοικτή για όλους.
Ο Santa Muerte απεικονίζεται συχνά ως σκελετός, ενδεδυμένος με λευκές σατινένιες ρόμπες, κολιέ από χάντρες και να κρατά ένα δρεπάνι.
Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικού του Αγίου είναι πως λέγεται ότι εκπληρώνει τα αιτήματα των πιστών χωρίς να τα κρίνει.
Οι οπαδοί του αφήνουν συχνά ως πρόσφορα τεκίλα, ρούμι, μπίρα, τσιγάρα, μετρητά, λουλούδια και γλυκά σε βωμούς διακοσμημένους με κομποσχοίνια και κεριά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες