ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/3/11

Θρίλερ με μετανάστες που πήδηξαν στη θάλασσα



ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΝΕΚΡΟΙ - ΣΤΟΥΣ 11 ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ - ΣΩΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΛΟΙΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΤΕΣ - ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Θρίλερ με μετανάστες που πήδηξαν στη θάλασσα
Έφυγαν από την κόλαση της Λιβύης και πνίγηκαν στα νερά της
Σούδας. Σήμερα τα ξημερώματα στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, μετανάστες που βρίσκονταν στο υπό κυπριακή σημαία πλοίο "Ionian King", που μετέφερε συνολικά 1.288 ξένους υπηκόους από τη Λιβύη και ήταν έτοιμο να δέσει στον προβλήτα, πήδηξαν στη θάλασσα. Κάποιοι περισυνελέγησαν σε κακή κατάσταση, ενώ άλλοι φαίνεται να ανασυρθήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, μεγάλη επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν ένα φουσκωτό σκάφος και ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, δύο ρυμουλκά σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού, πέντε φουσκωτά του Ναύσταθμου Κρήτης, ένα ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και αλιευτικά σκάφη, για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, που υπολογίζεται ότι ανέρχονται στους 11. Εκτεταμένες έρευνες γίνονται και στην περιοχή του Βλητέ για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών.
Περίπου στις 12:20, εντοπίστηκαν κοντά στο Ναύσταθμο και ανασύρθηκαν ζωντανοί, αλλά σε πολύ κακή κατάσταση και με προχωρημένη υποθερμία δύο μετανάστες. Οι δύο μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Λίγο αργότερα, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι, εντοπίστηκαν ακόμα τρεις μετανάστες στην περιοχή Ακρωτήρι Σούδας, επίσης σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.
http://www.newsday.gr/article/32642/thriler-me-metanastes-pou-pedexan-ste-thalassa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες