ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/3/11

Νέα αντισυνασπισμικά πυρά


Με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως τα έχει βάλει ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος επιτίθεται πλέον συχνά - πυκνά στο κόμμα της Αριστεράς. Ετούτη τη φορά η αφορμή ήταν, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος από τα λεγόμενά του Θ. Πάγκαλου, οι εις βάρος του αποδοκιμασίες στη Γαλλία.

Με μία αξιοσημείωτη παρατήρηση, ο Θ. Πάγκαλος υποστηρίζει πως παρά το μικρό του ποσοστό στις εκλογές, έχει απόλυτη πλειοψηφία στους κύκλους των πανεπιστήμιων με αποτέλεσμα να κυριαρχεί και να διοργανώνει επεισόδια.
"Πόσοι νομίζετε ότι χρειάζονται για να οργανωθούν τέτοια επεισόδια; Πέντε - δέκα άτομα και ένα κινητό τηλέφωνο" αναφέρει σχετικά με τις αποδοκιμασίες που αντιμετώπισε στο Παρίσι, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός πως αυτή τη φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εμπλέκει και το ΚΚΕ, δεν βάλει εναντίον του όμως τώρα.
Ο Συνασπισμός αναφέρει "τρέφει βαθύ ταξικό μίσος τόσο για το ΚΚΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ".
"Τα 25 άτομα που είχαν διαδηλώσει υπέρ της '17 Νοέμβρη'" τονίζει "σήμερα παίζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας με τους 300 λαθρομετανάστες".
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατονομάζει το Συνασπισμός ως κόμμα της ελίτ και της διανόησης, το οποίο "κυριαρχεί" στους ακαδημαϊκούς κύκλους. Στηρίζει μάλιστα τα όσα υποστηρίζει με το επιχείρημα, πως οι "λεβέντες" -όπως τους χαρακτηρίζει- που δημιουργούν τα επεισόδια, οργανώνονται μέσω του Indymedia που λειτουργεί μέσα από το Πολυτεχνείο ενώ παράλληλα συνδέει το ότι οι μετανάστες ήρθαν από την Κρήτη, με το Πολυτεχνείο, το οποίο "είναι το ίδρυμα με το απόλυτο ρεκόρ καταλήψεων".
Στη συνέχεια διευκρινίζει πως όταν όλα αυτά δεν γίνονται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την πλήρη κάλυψη του, ενώ προσθέτει ότι στο παρασκήνιο υπάρχουν καθηγητές του ΣΥΡΙΖΑ που "προστατεύουν τους ταραξίες, τους καθοδηγούν, τους βάζουν σε διδακτορικά για να πληρώνονται και πως φιλοξενούν στους χώρους των πανεπιστημίων, τέτοιες ομάδες που δρουν με χρήματα φορολογούμενων".
http://news247.gr/ellada/politiki/drimy_kathgorw_se_syriza_gia_ta_epeisodia_sth_gallia.797463.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες