ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/3/11

Καλλιτεχνικά οπίσθια


Ξεχάστε τον τύπο σώματος που ξέρατε ότι είχατε με την ονομασία φρούτου. Τώρα τα ζουμερά οπίσθιά σας σε σχήμα αχλαδιού έχουν άλλη χάρη αφού η Triumph πρωτοτυπεί εισάγοντας ονόματα ζωγράφων. Δείτε τον δικό σας τύπο σώματος (Pic)

Τέρμα πια τα "αχλαδωτά"! Η εταιρία εσωρούχων Triumph γνωρίζοντας ότι κάποιες από τις πελάτισσές της δεν θέλουν να χαρακτηρίζονται οι γλουτοί  τους με φρούτα αποφάσισε να κάνει την επανάσταση.

Μπορεί οι  άνδρες να θαυμάζουν ένα  καλλίγραμμο σχήματος αχλαδιού ή μήλου γυναικείο οπίσθιο ωστόσο μετά από μελέτες η Triumph διαπίστωσε ότι πολλές γυναίκες αντιπαθούν αυτού του τύπου τους  χαρακτηρισμούς.
Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας έστυψε το μυαλό του και αποφάσισε να δώσει μια πιο καλλιτεχνική νότα στους τύπους "αμαξώματος" των εσωρούχων. Τα νέα σχέδια θα έχουν πρωταγωνιστές πέντε  διάσημους ζωγράφους: τους  The Rafael, Botticelli, Da Vinci, Rubens και Matisse.

 Σε δήλωσή του ο διευθυντής μάρκετινγκ της Triumph, Κάρεν Άσλει ανέφερε "Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες ψωνίζουν εσώρουχα ανάλογα με το σχήμα του σώματός τους. Ωστόσο τα παραδοσιακά στερεότυπα δεν είναι κολακευτικά και μερικές φορές είναι αρνητικά".
Ο  Matisse χαρακτηρίζει τη γυναίκα με λεπτή μέση,  ο Da Vinci την λεπτή και ψηλή, ο Rafael την γυναίκα με ανδρικά  χαρακτηριστικά και μεγάλους ώμους, ο Botticelli την χοντρότερη γυναίκα και τέλος ο  Rubens την γυναίκα με μικρή μέση.
news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες