ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/3/11

Μετά τα dvd, οι κασέτες του Κούγια


Οι αποκαλύψεις για την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου κυριαρχούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μετά τις κασέτες του Κούγια, που εμπλέκουν παράγοντες του ποδοσφαίρου, ο Αχιλλέας Μπέος προχωρά σε νέες αποκαλύψεις. Οι αντιδράσεις των "πρωταγωνιστών"

Η "παράγκα" του ελληνικού ποδοσφαίρου επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις κασέτες που κατέθεσε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Έλενα Ράικου ο Αλέξης Κούγιας, απασχολώντας το σύνολο του ελληνικού Τύπου και όχι μόνο.

Λίγη ώρα πριν από τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, οπότε και αναμένονται νέες αποκαλύψεις, η εμπλοκή ισχυρών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο "παρασκήνιο" και η απόπειρα δωροδοκίας διαιτητών αποτελεί το θέμα των ημερών.
Η ελληνική "παράγκα" ήταν έτοιμη να ξεπεράσει τα εγχώρια σύνορα, καθώς, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του ο Σωτήρης Βοργιάς, πρώην διαιτητής της Α' Εθνικής, επιχειρήθηκε επαφή με Ιταλό ρέφερι για ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιάννης Μπιτσαξής, αναφερόμενος στο θέμα, σχολίασε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Σε περίπτωση μάλιστα που υπάρχει συσταματική προσπάθεια επηρεασμού διαιτητών, όπως σημείωσε, θα πρέπει να διερευνηθεί από την πολιτική δικαιοσύνη.
Οι κατά Κούγια εμπλεκόμενοι
Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Νικόλα Πατέρα διαψεύδουν τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια  και του Αχιλλέα Μπέου σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του, ενώ ο Γιώργος Δαλούκας αρνείται ότι συναντήθηκε με το Βαγγέλη Μαρινάκη, ενημερώνοντας τις αστυνομικές αρχές ότι δέχεται απειλές.
Το θέμα μέσα από τις εφημερίδες
Καθημερινή: Καταγγελίες με cd ποδοσφαιρικής αθλιότητας
Τα Νέα: Οι κασέτες της σαπίλας
Ελευθεροτυπία: Δισκέτες-Φωτιά για το ποδόσφαιρο
Espresso: Της κασέτας το κάγκελο
Η Νίκη της Δημοκρατίας: Το ποδόσφαιρο στην εποχή της... κασέτας
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το κασέτα-gate και τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος στο sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες