ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/4/11

Αμαλφιτανό: Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;



Με δηλώσεις του στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+, ο Μόργκαν Αμαλφιτανό αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα ήταν αρνητικός να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη των ερυθρόλευκων.



"Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;"Ο ποδοσφαιριστής της Λοριάντ, Μόργκαν Αμαλφιτανό ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Μπορντό, όμως τελικά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στο Canal+, αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του.

"Δεν έχω πάρει καμία απόφαση ακόμη. Είμαι ανοιχτός σε κουβέντες και συζητήσεις με όλους. Υπάρχουν ομάδες από τη Γαλλία που ενδιαφέρονται για μένα όπως και από το εξωτερικό. Γνωρίζω και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης μου με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να πάω στην Ελλάδα. Γιατί να μην ενδιαφέρομαι να πάω σε μία ομάδα που κατακτά τίτλους και θα παίζει στο Champions League;", είπε σχετικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν, ειδικά από τη Γαλλία.
/www.sport.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=91513#ixzz1ILuYrl27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες