ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/4/11

Μπλόκο στους ποινικούς με στόχο το αντάρτικο πόλεων




Ένα διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς την Εισαγγελία αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ΕΛ.ΑΣ ή επικαλύπτει ενδεχόμενη μεγάλη γκάφα, αφού η υπόθεση των «217» οδηγεί σε περίεργους ατραπούς όπου ποινικό έγκλημα και ένοπλη βία ακολουθούν «βίους παράλληλους» πάντα κατά τις διαρροές ανωτέρων στελεχών της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

Όταν πριν από ένα χρόνο περίπου, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να «διοχετεύουν» την πληροφορία περί ενδείξεων για τις σχέσεις μεταξύ ποινικών και μελών των ομάδων ένοπλης βίας, προφανώς και είχαν υπ’ όψιν τους στοιχεία από παγιδεύσεις, μέσω της ΕΥΠ, τηλεφώνων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση των «217», η οποία τώρα δημοσιοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα και όπως διαφαίνεται τουλάχιστον από την σελίδα 96 του διαβιβαστικού της Αστυνομίας προς την Εισαγγελία και στην παράγραφο 1.6, κατεγράφη από τις υποκλοπές συνομιλιών διάλογος μεταξύ κατηγορουμένων για συμμετοχή στο κύκλωμα προστασίας που εξαρθρώθηκε.

Στους διαλόγους αυτούς οι οποίοι καταγράφονται στο διαβιβαστικό έγγραφο με τον κωδικό Κ- 021 : 11,50,53,58,77,105 επισημαίνεται πώς δύο γνωστά πρόσωπα από προηγούμενες μεγάλες υποθέσεις, ο Τρομπούκης (υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου) και Αναγνωστόπουλος εξηγούν πώς προμήθευαν με οπλισμό ένοπλες ομάδες.

Στο διαβιβαστικό το οποίο κυκλοφορεί και σε ορισμένα δικηγορικά γραφεία ποινικολόγων οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπεράσπιση ατόμων που βρίσκονται στον κατάλογο των «217» δεν γίνεται εκτενής αναφορά στο περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών. Προφανώς οι απομαγνητοφωνήσεις θα γίνουν γνωστές όταν «ξεψαχνιστεί» στο σύνολο της δικογραφίας της οποίας τον κύριο όγκο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει η Εισαγγελία Πειραιά.
www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες