ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/4/11

Ο γυμνός εξολοθρευτής


Ένα τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ των επίλεκτων δυνάμεων SWAT γαζώθηκε από τα πυρά γυμνού δράστη, όταν εισήλθε στο σπίτι του. Μετά από διαπραγματεύσεις, ο γυμνός άνδρας παραδόθηκε. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό (vid + pics)

Οι επίλεκτες δυνάμεις των SWAT στις Η.Π.Α πάνε εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι. Κατάλληλα εξοπλισμένοι και με ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να σώσουν αυτούς που κινδυνεύουν.

Εάν όμως κάποιος από τους δράστες είναι στο ίδιο του το σπίτι γυμνός οπλισμένος και απειλεί  ότι θα τα τινάξει όλα στον αέρα ( σπίτι, γυναίκα και παιδιά) τότε το πανάκριβο ρομπότ της ομάδας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή χορογραφώντας το κάθε χώρο πριν εισέλθουν τα κομάντο για να δώσουν μια και καλή λύση στο πρόβλημα.

 Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν γίνονται όπως τις ταινίες. Στη δυτική Μελβούρνη της Φλόριντα ο γυμνός πρωταγωνιστής με το που αντιλήφθηκε στο χώρο το 65 χιλιάδων δολαρίων ρομπότ με τις 4 φωτογραφικές μηχανές και τις τελευταίας τεχνολογίας κάμερες πήρε το όπλο του και το έκανε σμπαράλια.

 Άμεσα η ομάδα SWAT απομακρύνθηκε από το σπίτι ώστε να ηρεμήσει ο γυμνός άνδρας. Όπως αναφέρει η αστυνομία, παρά τις βίαιες ενέργειές του, κανείς δεν τραυματίστηκε. Ο γυμνός άνδρας μετά από διαπραγματεύσεις, ντύθηκε και παραδόθηκε στην αστυνομία.
Το γραφείο του σερίφη δεν αποκάλυψε το όνομά του άνδρα καθώς έχει ψυχικές διαταραχές.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες