ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/4/11

Έτοιμος για το δέκατο «διπλό»


Έτοιμος για το δέκατο «διπλό»
Σε διψήφιο αριθμό θέλει να φτάσει σήμερα, κόντρα στον Ατρόμητο (19:00/Novasports Highlights), τα φετινά του «διπλά» στην Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, αφού εκτός των απουσιών που αντιμετωπίζουν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές με λίγα ή και καθόλου λεπτά συμμετοχής. Πάνω από 150.000 τα μηνύματα για τον Ερασιτέχνη.


Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν βρίσκεται στο μυαλό του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε κάθε ματς θέλει η ομάδα του να νικάει. Για τον λογο αυτό, θα παρατάξει κανονικά τους Πειραιώτες, χρησιμοποιώντας μόνο ορισμένους παίκτες, στους οποίους θέλει να δώσει λεπτά συμμετοχής.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Αριέλ Ιμπαγάσα, τον τραυματία Ζαουάντ Ζαϊρί, αλλά και τον ανέτοιμο Μάρκο Πάντελιτς, ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Αντώνη Νικοπολίδη και Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να ξεκινήσει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη, ώστε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας, αλλά και να κάνει το ρεκός του γηραιότερου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε ελληνική ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Σχηματικά, ο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε όλη τη χρονιά, παρατάσσοντας τους Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ, Χολέμπας στην άμυνα, Ουρτάδο και Λεάντρο στα χαφ, ενώ οι Ριέρα (αριστερά), Φουστέρ (άξονα) και Φετφατζίδης (δεξιά) θα είναι η τριάδα πίσω από τον Τζεμπούρ ή τον Μιραλάς στην κορυφή.

* Oκτώ νίκες σε σύνολο εννιά αναμετρήσεων έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο, στην ιστορία της πρώτης Εθνικής.

Αναλυτικότερα:

1972-73 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1
1974-75 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1
1975-76 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1
1976-77 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 2-4
1980-81 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1
2005-06 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1
2006-07 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0
2007-08 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-3
2009-10 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1

** Σχεδόν επτά χιλιάδες μηνύματα εστάλησαν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, με τον συνολικό αριθμό να ξεπερνάει τις 150.000!
 www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες