ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/4/11


Θέλει το 2x2 ο Βαλβέρδε 
Nα κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσει η σεζόν απόλυτα επιτυχημένα ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε ολιγόλεπτη ομιλία που είχε μαζί τους στη σημερινή προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός, επανέλαβε στους ποδοσφαιριστές του, την ανάγκη, αλλά και την επιθυμία του να πάρουν δύο νίκες στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.


«Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος, αλλά το λέω και πάλι ότι θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν μόνο με νίκες. Στο ματς με τον Ατρόμητο, δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Το ίδιο θέλω να κάνουμε και κόντρα στη Λάρισα», είπε ο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής… «Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή. Έχει πολλούς λόγους να θέλει τη νίκη, αλλά κι εμείς θέλουμε τη νίκη», κατέληξε.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο. Αύριο οι παίκτες θα διανυκτερεύσουν στα σπίτια τους κάτι που έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καβάλα.
/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες