19/1/11

Γιατί η Δύση φοβάται τον Πούτιν Άρθρο της Pravda

42935.jpegΈνα άρθρο της Pravda αναταράσσει τα νερά στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας.
Το άρθρο που δημοσιεύετε και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σε τρία μέρη έχει τίτλο "Γιατί η Δύση φοβάται ο Πούτιν "
Από τον Xavier Lerma.
Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ένας καλός Ορθόδοξος Χριστιανός, αλλά ποτέ δεν θα το γνωρίσετε αυτό από τον τρόπο που η Δύση μεταφέρει την εικόνα του όπως την
προβάλετε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχουν τους δικούς τους λόγους για την απόκρυψη αυτού. Η Ρωσία προσπαθεί για την πρόοδο της και δεν την αφορά πια το αθεϊστικό τέρας της πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, αλλά ως ένα χριστιανικό έθνος που υπερνίκησε το ταραχώδες και φρικτό παρελθόν της . Χριστιανοί στην Ρωσία έχουν επιζήσει απότην μανία της κόλασης του κομμουνισμού. Το αίμα που χύθηκε κάποτε η γη είναι ο σπόρος για την νέα μοίρα της Ρωσίας. Το κακό που εξαπλώθηκε από τη Ρωσία το 1917 προς τη Δύση θα καταστραφεί από την ανανέωση της πίστης της Ρωσίας ότι θα θεραπεύσει τον κόσμο.
Οι Αμερικάνοι φιλελεύθεροι μισούν το Tea Party "πολιτικό κίνημα στις Ηνωμένες Πολιτείες" και την Χριστιανική λατρεία ειδικά σε «κοινή θέα» .Δαιμονοποιούν Sarah Palin, Michele Bachmann "υποστηρικτής του Tea Party" και πολλοί Χριστιανοί γελοιοποιούνται στην Αμερική ως παρανοϊκοι δεξιοί. Χαιρόντουσαν όταν ο πρόεδρος Ρέιγκαν, Jerry Falwell και Charlton Heston έφυγαν από την ζωή. Γιατί δεν θα υπήρχε πλέον μια ισχυρή συντηρητική φωνή στην Δύση που είναι ο μόνιμος φόβος των φιλελεύθερων. Ξέρουν ότι μπορούν να χειριστούν την πλειοψηφία της Αμερικής, μέσω του Χόλιγουντ και τα μέσα ψυχαγωγίας.
Ελέγχουν Αμερική όπως ένα παιχνίδι που παίζει ένα παιδί.
Ο Πούτιν έχει πραγματική παγκόσμια δύναμη, η οποία προκαλεί τους φιλελεύθερους και έτσι προσπαθούν να παραμορφώσουν την εικόνα του. Σαν καλός Χριστιανός βασιλιάς ηγείται ενός έθνους με οδηγό τον Χριστό. Ως ένα μικρό παράδειγμα, τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ρωσία αγόρασε ένα κομμάτι γης κοντά στον Πύργο του Άιφελ, όπου μια Ορθόδοξη Εκκλησία θα οικοδομηθεί. Οι φιλελεύθεροι δεν θέλουν τον χριστιανισμό της Ρωσίας και τη διάδοση του τον εκ νέου εκχριστιανισμό της Ευρώπης. Οι Φιλελευθέρων, αλλά και οι περισσότεροι Δημοκρατικοί της Αμερικής, θα στραφούν κατά της Ρωσία, αν καταφέρει να εμπνεύσει εκ νέου τον Χριστιανισμό σε όλο τον κόσμο.
Πούτιν κινείται δυτικά.
Με το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στην Ρωσία το 2018, και πιστώνεται στις επιτυχίες του πρωθυπουργού Πούτιν επιδιώκει να διευρυνθεί προς την Δύση, όχι στρατιωτικά, αλλά οικονομικά και το πιο σημαντικό, επιτρέποντας το βασίλειο του Χριστιανισμού να εξαπλωθεί. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να έχουν μια ζώνης ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας για την τόνωση της οικονομίας.
Ο Πούτιν δήλωσε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, «Η Ευρώπη χρειάζεται το δικό της όραμα για το μέλλον. Προτείνουμε να διαμορφώσουμε από κοινού, μέσω μιας εταιρικής σχέσης Ρωσίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα ήταν κοινή προσφορά μας για την επιτυχία και την ανταγωνιστικότητα στον σύγχρονο κόσμο».
Ρωσικά στερεότυπο.
Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν είπε χαρακτηριστικά για τον Πούτιν « κοίταξα στα μάτια του Πούτιν ο κ. και είδα τρία πράγματα - ένα K και G και Β ".
" John McCain χρηματοδοτείται από Σόρος από το 2001 "
0 Αθεος Σόρος μισεί τον Πούτιν που ειναι μόνιμος φόβος του. Όταν ο Σόρος βλέπει τον Πούτιν είναι σαν να βλέπει το δικό του τέλος.
Και συνεχίζει με πάρα πολλά παραδείγματα συκοφάντησης της Ρωσίας στα διεθνής ΜΜΕ ειδικά για τον πόλεμο με την Γεωργία το 2008
Ολόκληρα τα άρθρα μπορείτε να τα βρείτεΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες