ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/7/10

Το ΠΑΣΟΚ πριμοδοτεί τις Τράπεζες με 10 δισ. ευρώ!

Δεν έχει προηγούμενο η πολιτική υποκρισία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως άλλος Ιανός ξεχνά τους μύδρους που εξαπέλυε ως αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης της ΝΔ για την απόφασή της να στηρίξει την ρευστότητα των τραπεζών με 28 δις ευρώ, φέρνοντας τώρα προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο που πριμοδοτεί με 10 δις ευρώ τις τράπεζες υπό τον εύσχημο τίτλο «Ίδρυση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».
Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έφθασε μάλιστα, στο σημείο να μιλήσει για «δίχτυ ασφαλείας που στόχο έχει να διατηρήσει την σταθερότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα», απορρίπτοντας τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί «δώρου» της κυβέρνησης στους μετόχους των τραπεζών. Σε μια απέλπιδα μάλιστα, προσπάθεια να δικαιολογήσει
τα αδικαιολόγητα, χαρακτήρισε «ατυχή» την στάση της αντιπολίτευσης που επισημαίνει σε όλους τους τόνους πως η κυβέρνηση με το ένα χέρι κάνει δώρο 10 δις στους τραπεζίτες και με το άλλο κόβει μισθούς και συντάξεις.
«Να βρείτε το κουράγιο να πείτε για την ορθότητα της πρωτοβουλίας μας», τόνισε απευθυνόμενος στον Γ. Παπακωνσταντίνου ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα οικονομικής πολιτικής της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας, κάνοντας λόγο για πανηγυρική επιβεβαίωση της πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή. Ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε πως το κόμμα του θα ψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Την αντίθεσή τους εξέφρασαν ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες