ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/7/10

Χωρίς ρευστό θα είναι σε δύο χρόνια η βασίλισσα της Αγγλίας!

Περίοδος μεγάλης λιτότητας προβλέπεται και για τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Τους τελευταίους δύο μήνες η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει ποσό 6,5 εκατομμύρια λίρες από τα αποθέματά της για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της και το ποσό που έχει μείνει στα αποθέματά της είναι 15 εκατομμύρια λίρες και προβλέπεται να το ξοδέψει μέχρι το 2012.
Η κρίση σε ρευστό που αντιμετωπίζει η βασίλισσα Ελισάβετ υποχρέωσε τους λογιστές
της να κάνουν δραστικές περικοπές στις δαπάνες για τα ανάκτορα, όπως στις αγορές επίπλων, γραφικού υλικού, στολών για το προσωπικό και επιπλέον έχουν «παγώσει» οι μισθοί του προσωπικού.
Ο Σερ Αλαν Ριντ, επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της βασίλισσας Ελισάβετ, δήλωσε στην απογευματινή εφημερίδα του Λονδίνου «Evening Standard», ότι οι υπηρεσίες των ανακτόρων αναγνωρίζουν το δύσκολο οικονομικό κλίμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα.
Εφαρμόζουμε πρόγραμμα μεγάλων περικοπών και προσπαθούμε να αποφεύγουμε τις προσλήψεις νέου προσωπικού».
Ο Σερ Αλαν Ριντ και άλλοι υψηλόβαθμοι επιτελείς στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δέχθηκαν να γίνουν περικοπές στους μισθούς τους.
Μειώθηκαν επίσης και τα έξοδα μετακίνησης της βασίλισσας Ελισάβετ από 6,5 εκατομμύρια λίρες που ήταν πριν από δύο χρόνια στα 3,9 εκατομμύρια στην περίοδο 2009-2010.
Ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Οσμπορν ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η κρατική επιχορήγηση της βασιλικής οικογένειας θα «παγώσει» για τη νέα περίοδο 2010-2011.

απο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες