ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

16/10/10

Eλεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτη βαλίτσα στη Ρηγίλλης

ImageΣτην οδό Ρηγίλλης κοντά στα γραφεία της Ν.Δ. η αστυνομία προχώρησε στην ελεγχόμενη έκρηξη με ειδικό ρομπότ. Η βαλίτσα είχε τοποθετηθεί στην εξωτερική πλευρά του γραφείου του πρώην βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Δημήτρη Σταμάτη. Εκεί είχε τοποθετηθεί από την αρχή η βαλίτσα.
Αμέσως μετά την ελεγχόμενη έκρηξη, οι αστυνομικοί ελέγχουν το όποιο περιεχόμενο υπήρξε στη βαλίτσα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και εάν πρόκειται για κάτι τυχαίο ή κάποια ενδεχομένως εγκληματική ενέργεια.
Η ύποπτη βαλίτσα βρέθηκε εκεί από ένα ταξί. Λίγο μετά τις 18:15, ένα ταξί σταμάτησε στην οδό Ρηγίλλης, ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έβγαλε μία βαλίτσα, την παράτησε στο δρόμο και εξαφανίστηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην ελληνική αστυνομία και αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή. Η ύποπτη βαλίτσα βρίσκεται περίπου 150 μέτρα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, κοντά στην κατοικία του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στην τουρκική πρεσβεία. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες