ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

25/11/10

Με δόσεις φόβου το μοίρασμα του Αιγαίου


ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλό θα ήταν η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση και οι λοιποί εμπλεκόμενοι (βεβαίως και όλοι εμείς) να βλέπουμε τι γίνεται και στην Ιρλανδία.

Ανταρσία από 70 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και την αντιπολίτευση με πρόταση μομφής ώστε να μη συναφθεί συμφωνία με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Και οι… μεσογειακοί Κέλτες του Δουβλίνου μόνο… τεμπέληδες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ή… ανεύθυνοι, ή… χαραμοφάηδες του Νότου, όπως μας περνούν «γενεές δεκατέσσερις» οι του Vierte Reich του Βερολίνου.

ΣΗΜ. Μέσα στον γενικότερο χαμό και στο ασφυκτικό στρίμωγμα της χώρας όλο και συχνότερα… βλέπουν το φως της δημοσιότητας σκέψεις, απόψεις, προτάσεις και… εικοτολογίες πως μέρος του χρέους θα μπορούσε να εξαλειφθεί μέσω της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου – φυσικού αερίου στο Αιγαίο.
ΑΟΖ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Και με τους Τούρκους κυβερνώντες να αναφέρονται όλο και συχνότερα, όλο και πιο επίμονα σε μια τέτοια προοπτική, καθώς αξιοποίηση των (όποιων) κοιτασμάτων για τους γείτονες σημαίνει μόνο συνεκμετάλλευση.

Το θέμα έχει ανοίξει από συγκεκριμένα ΜΜΕ, το έδαφος προλειαίνεται από συγκεκριμένους ειδικούς και… ειδήμονες, ορισμένοι πιστεύουν πως με λίγο περισσότερη προσπάθεια και με μερικές ακόμη δόσεις φόβου οι αντιστάσεις μπορεί να καμφθούν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες