ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/12/10

Κανονικά μόνο τα λεωφορεία



Στάσεις εργασίας των εργαζομένων σε ΗΣΑΠ, Μετρό, τρόλεϊ και τραμ. Κανονικά κυκλοφορούν τα λεωφορεία σήμερα. Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων την επόμενη βδομάδα
Ταλαιπωρία και σήμερα για το επιβατικό κοινό στην Αττική καθώς τα σωματεία των ηλεκτροδηγών σε ΗΣΑΠ, Μετρό, τρόλεϊ και τραμ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Στάση εργασίας θα κάνουν και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τον προαστιακό να παραμένει ακινητοποιημένος από τις 12:00 έως τις 16:00. Στη στάση εργασίας δεν συμμετέχουν τα σωματεία της ΕΘΕΛ.
Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρούν στο νομοσχέδιο Ρέππα που παρουσιάστηκε την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο και προβλέπουν τη μετάταξη 1.500 εργαζομένων, τη συγχώνευση των εταιριών παροχής συγκοινωνιακού έργου σε δύο φορείς και τη μετατροπή του ΟΑΣΑ σε μητροπολιτικό φορέα, με περιοχή αρμοδιότητας την Περιφέρεια Αττικής, εκτός από τα νησιά.
Η ταλαιπωρία όμως θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. To πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής:
*Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
*Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου. Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα.
*Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου. Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.
*Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
*Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες