ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/12/10

Διασκεδάστε και ξεχάστε τα χρήματα

Οδηγός δωρεάν διασκέδασης για την Αθήνα

Τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας σήμερα και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο απόψε χωρίς να ξοδευτείτε. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν την ταινία «Η Μάχη του Αλγερίου» (1966) του Τζίλο Ποντεκόρβο στις 20:30. Στο Κόντρα, Αγαθουπόλεως 65 & Αχαρνών, Αθήνα.

Η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και τα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε ένα απέραντο Χριστουγεννιάτικο τοπίο με πολλές εκπλήξεις, happenings, αγαπημένους καλλιτέχνες, πυροτεχνήματα, δώρα και Ένα τεράστιο παγοδρόμιο 300 τετραγωνικών μέτρων. Θα λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και ώρες και θα είναι ελεύθερο για όλους. Στις 23/12 τα notosgalleries & notoshome θα υποδεχτούν στο παγοδρόμιο τον ΝΙΝΟ που θα μοιράσει στους θαυμαστές του αυτόγραφα και ευχές. Τα πάρτυ συνεχίζονται, από τους σταθμούς ΔΡΟΜΟΣ 89.8 και Athens Radio DJay 92.5 στις 11, 18, 19 και 23/12. Στην Πλατεία Κοτζιά.

Τέλος, η μεγαλύτερη έκθεση γύρω από τα video games στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα. Μια έκθεση διαφορετική από όλες τις άλλες, η διεθνούς φήμης έκθεση 'Game on 2' επισκέπτεται τη χώρα μας για να λύσει όλες τις απορίες για την ιστορία και την εξέλιξη των video games, αλλά και να μας μυήσει στον ψηφιακό τους κόσμο. Η πρωτότυπη αυτή έκθεση απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη, το Λονδίνο, το Σιάτλ, το Τελ Αβίβ, το Σικάγο, το Ελσίνκι και το Εδιμβούργο. Στην Τεχνόπολις, Αίθουσα Νίκος Γκάτσος, Πειραιώς 100, Γκάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες