ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

30/1/11

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 30/01/2011

«Υπάρχει συμφωνία Ρεάλ-ΑΕΚ»

«Υπάρχει συμφωνία Ρεάλ-ΑΕΚ»
Σε επιβεβαίωση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον δανεισμό του Νταβίντ Ματέος προέβη ο Χόρχε Βαλντάνο μέσω της SportDay. Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση». Την πρώτη του προπόνηση θα κάνει σήμερα ο Ναμπίλ Μπάχα. Μετά τη νίκη στην Ξάνθη (2-0), το τελευταίο του χαρτί για Γεωργιάδη ετοιμάζεται να παίξει ο «Δικέφαλος».


«Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ και ο Ματέος έχει εξουσιοδοτηθεί από εμάς να ταξιδέψει αύριο (σ.σ.: σήμερα) για να υπογράψει το συμβόλαιό του», δήλωσε ο Χόρχε Βαλντάνο στην SportDay, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί στους όρους του δανεισμού. Ο υψηλόσωμος αμυντικός, που φτάνει στις 16:00, θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα θα υπάρχει δυνατότητα από την ελληνική ομάδα, όπως όλα δείχνουν, για επέκταση αυτής της συμφωνίας για ένα ακόμα έτος.

Ο 24χρονος μπακ αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως από τη «βασίλισσα», αλλά η ΑΕΚ θα καλύπτει το μισό συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι. Αν τελικώς υπάρξει επέκταση της παραμονής του στην Ελλάδα, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν θα παραμείνει με τους ίδιους όρους. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να βρει θέση στους «μερένχες», στην αμυντική γραμμή των οποίων υπάρχουν οι Πέπε, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Γκαράι και Σέρχιο Ράμος.

«Πρώτη» για Μπάχα

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα θα έχει σήμερα ο Ναμπίλ Μπάχα. Ο Μαροκινός επιθετικός θα γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ θα έχει και μια πρώτη επαφή με τον Μανόλο Χιμένεθ. Το σημαντικότερο είναι να φανεί σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής και το πότε θα είναι έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 30χρονος φορ μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αν και όλα θα κριθούν σήμερα. Υπογραφές για το τυπικό μέρος της απόκτησης του Μπάχα αναμένεται να «πέσουν» τη Δευτέρα, μαζί με τον Νταβίντ Ματέος.

Τελευταίο «χαρτί» για Γεωργιάδη

Νέα πρόταση θα υποβάλει, κατά πάσα πιθανότητα σήμερα, η ΑΕΚ στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Η «Ένωση» θα ανεβάσει το χρηματικό ποσό από τις 350.000 στις 400.000 ευρώ περίπου, ενώ θα προσφέρει και ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Έντερ ή τον Νταντόμο, οι οποίοι αγωνίζονται σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα των Σερρών. Ο Λεονάρντο δεν γίνεται να μπει στη συμφωνία αφού τα «λιοντάρια» δεν έχουν ελεύθερη θέση ξένου.

Έτοιμη για τον… τελικό

Από σήμερα κιόλας στην ΑΕΚ σκέφτονται τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Το 2-0 είναι μία καλή «προίκα», αλλά δεν εξασφαλίζει την πρόκριση, όπως είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Σάχα, Καράμπελας, Μάκος και Σκόκο, ενώ είναι μάλλον απίθανο να επανέλθει κάποιος από τους τραυματίες (Δέλλα, Μανωλά και Γεωργέα). Στο μεταξύ, το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα παίρνει ο Νέιθαν Μπερνς, που χθες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αυστραλία στο Ασιατικό Κύπελλο.

«Σαφάρι» σε δύο μέτωπα

    «Σαφάρι» σε δύο μέτωπα 

    Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την παραίτηση του Κάρλος Φρέιτας, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη (2-0), με τις εξελίξεις επί του θέματος να αναμένεται να δρομολογηθούν από τη Δευτέρα. Σε μικρότερη κλίμακα η αναζήτηση ποδοσφαιριστή, ύστερα από το ανοικτό «παράθυρο» για μεταγραφή που άφησε ο Αδαμάντιος Πολέμης.

    Σε αδιέξοδο βρέθηκε ο Κάρλος Φρέιτας με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο ίδιος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί όπως επιθυμούσε και να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοικούσας επιτροπής, η οποία αφού δεν κατάφερε να τον μεταπείσει, την έκανε δεκτή. Πλέον οι «πράσινοι» στρέφονται στην αντικατάσταση του Πορτογάλου, με κάποια ονόματα να ακούγονται ήδη.

    Οι λόγοι που αποχώρησε ο Φρέιτας είναι, όπως αναφέρει η SportDay οι εξής:

    1) Αισθανόταν πολύ άσχημα μετά τις διοικητικές εξελίξεις και την αδυναμία να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε μεταγραφές. Πίστευε ότι δεν είχε ρόλο στην ομάδα. Είχε εντοπίσει αρκετούς παίκτες μαζί με τον Κώστα Αντωνίου και τελικά δεν ήρθε κανένας, αν και σε δύο περιπτώσεις οι «πράσινοι» είχαν φθάσει μια ανάσα από την απόκτησή τους (Γέντρισεκ, Ρινάουντο).

    2) Ούτε παραχωρήσεις μπορούσε να κάνει σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, διότι ο Φερέιρα είχε ξεκαθαρίσει ότι από τη στιγμή που δεν μπορεί να έρθει κανένας, δεν πρέπει να φύγει και κανένας.

    3) Ενοχλήθηκε αφάνταστα όταν έμαθε πριν από λίγες ημέρες ότι το Δ.Σ. αποφάσισε να παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός τον Ζιλμπέρτο αν βρει ισάξιο παίκτη να αποκτήσει. «Είναι δυνατόν να το λένε αυτό τώρα, την τελευταία στιγμή; Πού να βρούμε τώρα ισάξιο παίκτη; Είναι δυνατόν να συζητάμε παραχώρηση του Ζιλμπέρτο;». Αυτά έλεγε μετά το Δ.Σ. και τελικά ο Ζιλμπέρτο έμεινε. Ο ίδιος ο Φρέιτας, όμως, είχε ενοχληθεί.

    4) Έτοιμος να κάνει δηλώσεις ήταν τις τελευταίες ημέρες για τις επιθέσεις που δεχόταν από τον Τύπο. «Τουρίστα» τον έγραφαν και ο ίδιος ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι, διότι ήταν όλα μπλοκαρισμένα από τις διοικητικές εξελίξεις. Και ήταν έξαλλος ότι κάποιοι του χρέωναν το ότι η ομάδα δεν έκανε μεταγραφές, παραχωρήσεις. Χθες δεν ήταν ούτε στο γήπεδο. Αναμένεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

    Φαβορί για τη θέση του Φρέιτας προβάλλει ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος θα πρέπει να αφήσει τη θέση του στις ακαδημίες, ενώ ήταν υποψήφιος και το καλοκαίρι πριν προσληφθεί ο Πορτογάλος. Ως αουτσάιντερ, τώρα, ακούγεται το όνομα του Γιάσμικο Βέλιτς, ενώ έχει προκύψει και εκείνο του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος εκτιμάται στην Παιανία. Οι υποψήφιοι ωστόσο δεν σταματούν εδώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν «κλείσει» σύντομα το θέμα θα υπάρξουν «πέσουν» κι άλλα ονόματα στο τραπέζι.

    Ίσως και παίκτης

    Αχτίδα φωτός στο θέμα μεταγραφής άφησε ο Αδαμάντιος Πολέμης, κάτι που δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά. Με την μεταγραφική περίοδο να τελειώνει τη Δευτέρα είναι πολύ δύσκολο να αρχίσει επαφές για κάποια μεταγραφή τώρα ο Παναθηναϊκός, οπότε ή υπάρχει ήδη κάποια συμφωνία με ποδοσφαιριστή και απλά θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου ή θα γίνουν κάποιες προσεγγίσεις εξπρές και... ό,τι προκύψει.

    Δυσαρέσκεια στον κόσμο

    Στο τελευταίο λεπτό τους χθεσινού αγώνα οι φίλοι του Παναθηναϊκού φώναξαν συνθήματα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα διοικητικά. «ΠΑΟ, Θρησκεία, Θύρα 13, είστε όλοι υπεύθυνοι γι' αυτή την ιστορία» ήταν αυτό που κυριάρχησε.

    *Ο Λουκάς Βύντρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς.

    Όλα για όλα στο Κύπελλο

    Από σήμερα η προσοχή όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού στρέφεται στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 με το οποίο είχαν ηττηθεί ως γηπεδούχοι στην κοινή έδρα των δύο ομάδων. Το έργο τους είναι δεδομένα δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να μη μείνουν εκτός στόχων.

    Για τη διαφορά και το ρεκόρ

      Για τη διαφορά και το ρεκόρ 
      Με πρωταρχικό στόχο τη νίκη, ώστε να επαναφέρει τη διαφορά στο +7 από τη δεύτερη θέση, θα παραταχθεί σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο (17:15, Novasports3/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Για την όγδοη σερί νίκη στην επαρχία οι «ερυθρόλευκοι». Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο Τζεμπούρ.

      Σχήμα που κερδίζει δεν αλλάζει και για τον λόγο αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε πολύ δύσκολα θα παρεκκλίνει της συνταγής που έχει δώσει μέχρι στιγμής επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην επαρχία, στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να επαναφέρουν στο +7 τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

      Ο Ισπανός τεχνικός, αν και έχει δείξει προβληματισμένος για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, πολύ δύσκολα θα αλλάξει τις συνήθειές του, παρά το φορμάρισμα του Ζαουάντ Ζαϊρί τον τελευταίο καιρό. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν, όπως όλα δείχνουν με Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο στην άμυνα, Μοντέστο, Ιμπαγάσα στα χαφ και Ριέρα στα αριστερά, Φουστέρ στον άξονα. Οι υπόλοιπες δύο θέσεις «παίζονται» αφού αν παίξει ο Ζαϊρί δεξιά, ο Μιραλάς ή θα πάει στην κορυφή και ο Πάντελιτς στον πάγκο ή ο Σέρβος θα είναι η επιθετική «αιχμή» και ο Βέλγος αναπληρωματικός. Σε αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσουν και οι δύο, με τον Μαροκινό να βρίσκεται στον πάγκο, ενώ πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα κάποιος εκ των Ρόμενταλ ή Φετφατζίδη.

      Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο Τζεμπούρ

      Μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ζήτησε ο Ραφίκ Τζεμπούρ από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να του αποδείξει τι μπορεί να κάνει: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει για μένα. Εγώ από τη μεριά μου είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Ας με εμπιστευτεί και θα δει». Ο Αλγερινός επιθετικός θα βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και είναι πολύ πιθανό να περάσει ως αλλαγή κάποια στιγμή στον αγώνα, ώστε να έχει ντεμπουτάρει πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Για την αναμέτρηση της Τούμπας, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον «τρομοκράτη» και για τον λόγο αυτό θέλει να του δώσει μια γεύση στο Πανθεσσαλικό.

      «Στεφανουά» για Ζαϊρί

      Στην κούρσα για την απόκτηση του Ζαουάντ Ζαϊρί φαίνεται να έχει μπει τα τελευταία 24ωρα και η Σεντ Ετιέν, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να σχετιστεί και την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, αφού ίσως υπάρξει κάποιος ισοψηφισμός στα χρήματα που πρέπει να πάρουν οι «στεφανουά» από τον Ολυμπιακό για τον Βέλγο. Βέβαια στο θέμα του Μιραλάς, το πρόβλημα δεν έγκειται στις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, με την οποία έχει έλθει ήδη συμφωνία, αλλά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

      Πάει Λα Κορούνια ο Χαβίτο

      Στη Λα Κορούνια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Φρανθίσκο Χαβίτο. Αν και κάποιες πηγές τον ήθελαν «κλεισμένο»
      από τον Ολυμπιακο, ο Ισπανός εξτρέμ του Άρη μετά τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Γαλικία και θα υπογράψει στη Λα Κορούνια μέχρι το 2014.

      Ντέρμπι Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακών και ουράς

      Ντέρμπι Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακών και ουράς 

      Τρία διαφορετικά ντέρμπι ξεχωρίζουν στο σημερινό «πιάτο» της Σούπερ Λίγκας.

      Η αναμέτρηση μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι αυτή που τραβάει όλα τα βλέμματα, ενώ λίγο νωρίτερα κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δύο Ολυμπιακοί, με εκεινόν του Βόλου να φιλοξενεί του Πειραιά.

      Ο θάνατός σου, η ζωή μου στο ματς των ουραγών της βαθμολογίας Λάρισας και Πανσερραϊκού.

      Από εκεί και πέρα, ο «αναγεννημένος», με Τάκη Λεμονή, Πανιώνιος υποδέχεται την, με ευρωπαϊκές βλέψεις, Καβάλα, ενώ την ίδια ώρα ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα, με τους γηπεδούχους να «κοιτούν» Ευρώπη και τους Αρκάδες παραμονή.

      Παρακολουθήστε live την εξέλιξη όλων των αγώνων από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr.

      Σάββατο, 29/1

      Ηρακλής-Κέρκυρα 0-0

      SKODA Ξάνθη-ΑΕΚ 0-2
      (3’ Λεονάρντο, 26’ Λυμπερόπουλος)

      Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 2-0
      (7’ Σίλβα, 39’ Καντέ)


      Κυριακή, 30/1

      Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NovaSports 3)

      «Εκεί που είσαι ήμουνα. Εκεί που είμαι θα ‘ρθεις»; Την ώρα που οι δύο συνεχόμενες νίκες του Ατρόμητου τον απομάκρυναν από την επικίνδυνη ζώνη -τρεις σερί ήττες έριχναν τον Αστέρα σ’ αυτή! Κάπως έτσι, το «τρίποντο» στο Περιστέρι αποκτά διαφορετική… χρησιμότητα: Στον μεν για να ισχυριστεί ότι κοιτά ψηλότερα, στον δε για να ισχυριστεί πως μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά του!

      ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
      ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
      ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


      Πανιώνιος-Καβάλα (15:00, NovaSports 2)

      Ο Κωστάκης και ο… Μάκης! Ο Μήτρογλου έδωσε τέσσερις πόντους στον Πανιώνιο (με Άρη, Παναθηναϊκό) -η εκπληκτική ομάδα του Ψωμιάδη έδωσε δικαιώματα για (ευρωπαϊκά) όνειρα στην Καβάλα και οι δύο μαζί δίνουν υποσχέσεις για ματσάρα στη Νέα Σμύρνη! Με τη φόρμα που βρίσκονται αμφότεροι, δεν δίνεις και… όρκο ότι μπορείς να προβλέψεις το νικητή!

      ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
      ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)
      ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


      Λάρισα-Πανσερραϊκός (17:15, NovaSports 2)

      «Do or die»! Στο «ξεκαθάρισμα» της αγωνιστικής, Λάρισα και Πανσερραϊκός καλούνται να πατήσουν ο ένας στο πτώμα του άλλου -αν θέλουν να αναπνέουν ακόμα! Με οδηγό τον προηγούμενο «τελικό» στο «AEL FC ARENA» (απέναντι στον Ηρακλή) -και όχι εκείνον της περασμένης βδομάδας στην Κέρκυρα- οι «βυσσινί» θέλουν να… κλέψουν βαθμολογικό οξυγόνο από τους (επίσης στριμωγμένους) Σερραίους!

      ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
      ΒΟΗΘΟΙ: Ελευθερίου (Αθηνών), Δημόπουλος (Μακεδονίας)
      ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»


      Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός (17:15, NovaSports 3)

      Κοινό το όνομα, κοινή κι η… χάρη! Με εκείνον του Πειραιά να βαδίζει ολοταχώς προς τον τίτλο και εκείνον του Βόλου να βαδίζει ολοταχώς προς το… να μας τρελάνει, οι δύο Ολυμπιακοί συναντώνται την Κυριακή. Έχοντας υπόψη το «κάζο» της ΑΕΚ και θέλοντας να προστατέψει τη διαφορά που αύξησε την περασμένη βδομάδα (και που ενδεχομένως να έχει μειώσει το Σάββατο ο Παναθηναϊκός), η ομάδα του Βαλβέρδε θέλει να φύγει… χωρίς απρόοπτα από το Πανθεσσαλικό!

      ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
      ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
      ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο


      Άρης-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

      Κάτι παραπάνω από… (Σαλο)νίκη! Στο παιχνίδι που σταματά να συζητείται στην πόλη μόνο όταν έρθει το επόμενο, το τρίποντο είναι το λιγότερο! Με τον Άρη να ψάχνει (το καλύτερο) γιατρικό στον… πόνο Κούπερ και τον ΠΑΟΚ να ψάχνει εκδίκηση για τον πρώτο γύρο (αλλά και την κρίσιμη ήττα στο περσινό αντίστοιχο ματς), το ντέρμπι του «Βικελίδης» μετατρέπει σε δευτερεύον οτιδήποτε άλλο στη συμπρωτεύουσα!

      ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
      ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
      ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


      Η επόμενη αγωνιστική (21η)

      Σάββατο, 5/2

      Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα (17:15)
      Πανσερραϊκός-Ηρακλής (17:15)
      ΑΕΚ-Άρης (19:30)

      Κυριακή, 6/2

      Εργοτέλης-Πανιώνιος (15:00)
      Καβάλα-Κέρκυρα (15:00)
      Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη (15:00)
      Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος (17:15)
      ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30)
      ΠΗΓΗ

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

      Σελίδες