ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

30/1/11

Χτίζει οκταώροφη ο Μαντέλης



Ένα όχι τόσο άγνωστο πρόσωπο συναντούν στη γειτονιά τους τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι της οδού Κειριαδών στα Κάτω Πετράλωνα. Ένας πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη, ένας πρωταγωνιστής της υπόθεσης Siemens, ο Τάσος Μαντέλης, επισκέπτεται συχνά την περιοχή.
Χτίζει οκταώροφη ο Μαντέλης
Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της σημερινής «Real News», ο πρώην υπουργός έχει συναντήσεις με τον επικεφαλής ενός συνεργείου που «σηκώνει» μια οκταώροφη πολυκατοικία η οποία όμως βρίσκεται ακόμη στον δεύτερο όροφο, και σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η οικοδομή ανήκει στη σύζυγο του πρωην υπουργού, Ευθυμία Βλάχου ενώ τον περασμένο Μάιο ανατέθηκε σε εργολάβο με αντιπαροχή. Οι οικοπεδούχοι ανέθεσαν με το υπ’ αριθμόν 8427/25-5-2009 στην εταιρεία με την επωνυμία Α. Μπαλάσκας και Σία Ο.Ε. την ανέγερση πολυκατοικίας παρακρατώντας οι ίδιοι το 45% και μεταβιβάζοντας το 55%.
Με το υπ’ αριθμόν 8917/27-5-2010 συμβόλαιο σύστασης όρισαν τα διαμερίσματα. Τρία από αυτά με ισάριθμές αποθήκες και θέσεις στάθμευσης αποκτά η οικογένεια του Τάσου Μαντέλη. Το ακίνητο στο οποίο οικοδομείται η πολυκατοικία είναι συνολικής έκτασης 557,40 τ.μ.. Η σύζηγος του πρώην υπουργού, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα ανίψια της αποκτούν 10 διαμερίσματα.
Η Ευθ. Βλάχου – Μαντέλη μεταβίβασε ποσοστό του μεριδίου της από την ιδιοκτησία του ακινήτου στα δύο παιδιά της, που από το συμβόλαιο προβλέπεται ότι θα αποκτήσουν από ένα διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το χτίσιμο ξεκίνησε το καλοκαίρι, μετά την κατεδάφιση του παλιού οικήματος.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του Βασίλη Αγγούρη, ιδιοκτήτη καταστήματος της περιοχής, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα, ο κ. Μαντέλης ήταν στην περιοχή πριν από περίπου 10 ημέρες. «Μας καλημερίζει όταν έρχεται και είναι πάντα ευγενικός. Δεν λέει πολλά και οι επισκέψεις του είναι πάντα σύντομες», επισημαίνει. «Το σπίτι ήταν παλιό και το κατεδάφισαν το καλοκαίρι που πέρασε» συμπληρώνει ο κ. Τάσος Αντωνόπουλος συνταξιούχος του ΙΚΑ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες