ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

30/1/11

Στην αγορά το Aston Martin Cygnet!

aston martin - To πιο πολυτελές και ακριβό μίνι αυτοκίνητο ή αλλιώς η πιο προσιτή Aston Martin είναι πλέον πραγματικότητα. Η διάθεση του Cygnet, μόλις ανακοινώθηκε επίσημα από τη βρετανική φίρμα, και θα ξεκινήσει αρχικά σε δύο εκδόσεις, και με τις τιμές να εκκινούν στη Μεγάλη Βρετανία από τις 30.995 λίρες!  Το Cygnet αποτελεί το πιο ακριβό υπερ-μίνι μοντέλο της αγοράς, αλλά και την πιο φτηνή Aston Martin
Το αυτοκίνητο θα διατεθεί αρχικά σε δύο εκδόσεις οι οποίες σύμφωνα με την Aston Martin, θα παραχθούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η πρώτη ονομάζεται Cygnet Launch Edition White και όπως μαρτυρά το όνομα της είναι χρώματος λευκού (απόχρωση: Snow White), ενώ η δεύτερη ονομάζεται: Cygnet Launch Edition Black (απόχρωση: Magic Black). Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να διατεθούν με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (CVT), ενώ μέρος του υπερπολυτελούς επιπέδου εξοπλισμού είναι ακόμη και ένα σύνολο βαλιτσών της εταιρείας Bill Amberg που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν απόλυτα στον αποθηκευτικό χώρο του Cygnet.

Για όσους πάντως αναρωτιούνται σχετικά με το πώς «δένει» η κατασκευή και διάθεση ενός υπερ-μίνι μοντέλου, από έναν κορυφαίο κατασκευαστή υπεραυτοκινήτων κύρους, η Aston Martin απαντά ότι το μοντέλο της «δένει απόλυτα με τις υπόλοιπες V8 Vantage, DB9, Rapide, DBS ακόμη και με την εξωπραγματική One-77, ως αντίστοιχα το κορυφαίο του είδους του»!

Είναι φυσικά περιττό να αναφέρουμε ότι το Cygnet διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστήματα ενεργητικής όσο και παθητικής ασφάλειας, καθώς και αξοπλισμού (ας μην ξεχνάμε ότι βασίζεται στο επίσης υψηλού επίπεδου iQ της Toyota), όπως: ABS, 9 αερόσακους, σύστημα ευστάθειας, electronic brake assist, ανακλινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, έναρξη του κινητήρα χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα καθίσματα, και σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Η παραγωγή του θα αρχίσει τον Απρίλιο του 2011, ενώ οι παραγγελίες ξεκινούν άμεσα από το ευρωπαϊκό δίκτυο της εταιρείας, με τιμή που στη Μεγάλη Βρετανία εκκινεί από τις 30.995 λίρες (36.788 ευρώ με τη σημερινή αναλογία λίρας-ευρώ). Τέλος, να θυμίσουμε ότι το Cygnet, χρησιμοποιεί τον κινητήρα των 1.33 λίτρων και 98 ίππων που συναντάμε και στο Toyota iQ, ενώ η εσωτερική του διαρρύθμιση που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα (όπως φυσικά και στο iQ) παραμένει. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες