14/1/11

Ενάντια στον φράκτηΣυγκέντρωση στα Προπύλαια θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο αντιρατσιστικές οργανώσεις, μετανάστες και φοιτητές, με αίτημα να μην προχωρήσει η κατασκευή φράκτη στον Έβρο. Συναυλία αλληλεγγύης στον Αγ. Παντελεήμονα
Αντιρατσιστικές οργανώσεις, κινήσεις μεταναστών, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι και καλλιτεχνικοί φορείς θα δώσουν ραντεβού το Σάββατο στα Προπύλαια το Σάββατο στις 2 μετά το μεσημέρι.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία στις 4 στον Άγιο Παντελεήμονα.
Οι διοργανωτές της κινητοποίησης καταγγέλλουν τα κυβερνητικά σχέδια για την κατασκευή του φράχτη και την παρουσία της FRONTEX στον Έβρο και το νομοσχέδιο για το άσυλο.
Σε επίσημες ανακοινώσεις, τα μέλη των οργανώσεων τονίζουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πίσω το ρατσιστικό νομοσχέδιο, να πάρει πίσω το φράχτη στον Έβρο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τελικά να δώσει άσυλο στους πρόσφυγες και να νομιμοποιήσει τους μετανάστες.
Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ. Τη στήριξη και τη συμμετοχή τους έχουν ανακοινώσει η ΟΛΜΕ, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και πολλές οργανώσεις μεταναστών, φοιτητικοί σύλλογοι και καλλιτέχνες.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες