ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

26/1/11

Τα πήρε κι έφυγε



Περισσότερα από 110.000 ευρώ έκλεψε ταμίας του δήμου Παγγαίου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Το ποσό των 117.000 ευρώ υπεξαίρεσε από το ταμείο του διευρυμένου Δήμου Παγγαίου ταμίας του Δήμου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία και συγκαλεστηκε εσπευσμένα στις εννέα σήμερα το βράδυ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο υπάλληλος ο οποίος εργαζόταν επί σειρά ετών στο Δήμο Ελευθερούπολης, ο οποίος μετονομάστηκε σε Δήμο Παγγαίου μετά τη συνένωση των πέντε δήμων της επαρχίας Παγγαίου, παρέδωσε δυο επιστολές στη φίλη του, μια για το δήμαρχο Παγγαίου, Βασίλη Ξουλόγη και μια για τον πρώην δήμαρχο Ελευθερούπολης, Γιάννη Φιλόσογλου.
Η φίλη του υπαλλήλου επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι με τον πρώην δήμαρχο και του είπε να έρθει σε ένα μπαρ στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παλαιοχωρίου προκειμένου να του παραδώσει την επιστολή. Ο άνθρωπος πράγματι πήγε οπότε και παρέλαβε την επιστολή παρουσία και ενός αντιδημάρχου ο οποίος είχε ενημερωθεί από τη φίλη του ταμία.
Ο νυν δήμαρχος παρέλαβε παρόμοια επιστολή στο δημαρχείο στην Ελευθερούπολη.
Στις δυο παρόμοιες επιστολές που αναγνώστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης ο ίδιος ο υπάλληλος αναλαμβάνει την ευθύνη και υποστηρίζει ότι από τον Αύγουστο του 2009 υπεξαίρεσε από το ταμείο του Δήμου Ελευθερούπολης και στη συνέχεια Δήμου Παγγαίου το ποσό των 117.000 ευρώ, ώστε να καλύψει τα μεγάλα του οικονομικά ανοίγματα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα μετά την εκτεταμένη συζήτηση να στείλει την επιστολή στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών, καθώς αποτελεί απόδειξη και ομολογία ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος διέπραξε ποινικό αδίκημα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες