18/1/11

Πώς θα λειτουργήσουνΣτο νομό Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσουν φαρμακεία ασφαλείας και τις υπόλοιπες ώρες τα διανυκτερεύοντα κατά τη διάρκεια της απεργίας

Ανοιχτά θα παραμείνουν φαρμακεία ασφαλείας στο νομό Θεσσαλονίκης, κατά διάρκεια της τριήμερης στάσης εργασίας των επαγγελματιών του κλάδου που ξεκινάει από αύριο.

Τα φαρμακεία ασφαλείας θα είναι ανοιχτά κατά τις εργάσιμες ώρες και από εκεί θα μπορούν να προμηθεύονται φάρμακα οι πολίτες, ενώ κατά τις μη εργάσιμες ώρες και τη νύχτα θα λειτουργούν κανονικά όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κυριάκος Θεοδοσιάδης «τις προσεχείς τρεις ημέρες θα λειτουργήσουν κατά τις εργάσιμες ώρες 3-4 φαρμακεία ασφαλείας στο δήμο Θεσσαλονίκης και ένα σε κάθε περιφερειακό δήμο, ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα λειτουργούν κανονικά ,σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα, τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
Στο μεταξύ οι χρόνια πάσχοντες σπεύδουν να προμηθευτούν φάρμακα, προκειμένου να μη μείνουν ακάλυπτοι στη διάρκεια της απεργίας.
Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδοσιάδης επειδή το θέμα της απεργίας των φαρμακοποιών έχει προβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα προμηθεύονται εκ των προτέρων τα φάρμακά τους για να μη ψάχνουν φαρμακείο την τελευταία στιγμή.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες