ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/1/11


Πόρισμα φωτιά για Siemens


Σε κοινό πόρισμα καταλήγουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά πιθανόν και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής. Καίγονται πρώην υπουργοί στους οποίους καταλογίζεται μεσολάβηση για την υπογραφή αμαρτωλών συμβάσεων με τη Γερμανική εταιρία

Το σχέδιο πορίσματος για τα μαύρα ταμεία της Ζίμενς, το οποίο συνέταξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, βρίσκει σύμφωνους και εκείνους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι και το συνυπογράφουν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Έτσι, αντίθετα με τις άλλες επιτροπές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κινούνται σε τροχιά έκδοσης κοινού πορίσματος, το οποίο θα καταλογίζει ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα που είχαν διατελέσει υπουργοί, για αμαρτωλές προμήθειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι βουλευτές έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία φέρεται να μεσολάβησαν για να συναφθούν υπερτιμολογημένες συμβάσεις τομέων του Δημοσίου με την γερμανική εταιρία.
Η Επιτροπή έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν τεράστια απομύζηση του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και του τομέα της υγείας, με έμφαση στις προμήθειες για το C4I και τα συστήματα Patriot και Ερμής.
Για τον ΟΣΕ μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν το ελληνικό δημόσιο να έχει παραγγείλει ηλεκτράμαξες τις οποίες δεν μπορούσε ούτε μπορεί να χρησιμοποιήσει.
Τέλος, όπως λένε τα στοιχεία, πρώην υπουργός κλήθηκε πριν τα Χριστούγεννα για κατάθεση από το ΣΔΟΕ, όπως και μέλη της οικογένειάς του μετά τις ενδείξεις για απόκρυψη μεγάλων περιουσιακών στοιχείων,  ακινήτων και καταθέσεων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες