ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/1/11

Η πρώτη αναβάθμιση για Windows Phone 7


Η Microsoft έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά το επερχόμενο πρώτο update του Windows Phone 7.
Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία τα οποία αναβαθμίζονται, προσθέτονται ή βελτιώνονται: το copy/paste, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια γίνονται γρηγορότερα και πιο αποκρίσιμα και βελτιώνεται η αναζήτηση στο marketplace.
Η πρώτη αναβάθμιση για Windows Phone 7
Το καθένα από αυτά θα ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη ενώ τα επόμενα updates θα προσθέσουν νέες δυνατότητες στις συσκευές που είναι εξοπλισμένες με το λειτουργικό της Microsoft.

Το copy/paste (αντιγραφή/επικόλληση) θα δουλεύει ως εξής: Ο χρήσης πατάει απλώς την λέξη, σέρνει απλώς το δάκτυλο του ώστε να επιλέξει τυχόν πρόσθετο κείμενο και μετά πατάει το εικονίδιο που είναι υπεύθυνο για το copy. Έπειτα για να εισάγει το αντιγραμμένο κείμενο κάπου αλλού, απλά αγγίζει το σημείο που θέλει να κάνει επικόλληση κι απλά επιλέγει το εικονίδιο για το paste.
Η υπόσχεση για μεγαλύτερη ταχύτητα στις εφαρμογές και στα παιχνίδια είναι γιατί «κανείς δεν θέλει να περιμένει». Έτσι η Microsoft για να αντιμετωπίσει τυχόν καθυστερήσεις «μείωσε τον χρόνο που χρειάζονται οι εφαρμογές για να ξεκινήσουν ή να συνεχιστούν». Έτσι η καθυστέρηση που αντιμετώπισαν πολλοί χρήστες, η οποία διαφέρει από κινητό σε κινητό, θα πρέπει να μειωθεί σημαντικά.
Τέλος, η Microsoft δουλεύει ώστε να βελτιώσει την αναζήτηση στο Windows Phone 7 Marketplace, κάτι που θα βοηθήσει εξίσου τους προγραμματιστές και τους χρήστες.
Σίγουρα πρόκειται για ένα μικρό αλλά χρήσιμο update το οποίο οι χρήστες σίγουρα θα αντιληφθούν μόλις πραγματοποιηθεί.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες