ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

5/2/11

΄ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ" ΚΑΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Να... αγειάσει το στόμα σου άνθρωπε μου. Στον Δημήτρη Βαρνάβα, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών αναφερόμαστε, ο οποίος σήμερα το πρωί μιλώντας στο MEGA, απέδειξε ότι διαθέτει πολλά κιλά.... βαρίδια(για να μην χρησιμοποιήσω την άλλη φράση).
Όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης άρχισε για άλλη μια φορά την κυβερνητική προπαγάνδα ως γνωστό κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ που είναι, ο Βαρνάβας πήρε φόρα και τον... ξέσκισε. "Σταματήστε να κάνετε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και το πληρωμένο... παπαγαλάκι διαβάζοντας τα δελτία Τύπου του Λοβέρδου", τον κατακεράυνωσε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συμπαρουσιαστής Γιώργος Οικονομέας που συνήθως "ανάβει" με το παραμικρό, απέφυγε να παρέμβει βρίσκοντας ως δικαιολογία ότι πρόκειται για προσωπική κόντρα.
Έτσι μετά τον γίγαντα Κώστα Τζαβάρα, τον βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ. που ξεφτίλισε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA την Τρέμη και τον Πρετεντέρη, τώρα ο Βαρνάβας είπε στον Καμπουράκη αυτά που λένε στα σπίτια τους όλοι οι Έλληνες, βλέποντας τον να κάνει καθημερινά αισχρή προπαγάνδα υπέρ της σημερινής Κυβέρνησης, της ποιό φασιστικής που έχει γνωρίσει ο τόπος.
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον πρόεδρο..αλήθεια..αυτό το βιντεο μπορω να το δω κάπου? δεν το βρισκω πουθενα..

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες