ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/3/11

Νέα πυρά κατά Καστανίδη


Δεν άργησε να απαντήσει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη, ενώ προχώρησε και σε εξηγήσεις για τη στάση του.

Απάντηση στην αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη αλλά και περαιτέρω εξηγήσεις για τις θέσεις του, δίνει με νεότερη ανακοίνωσή του ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος, μεταξύ άλλων, ασκεί δριμεία κριτική, στους "κατεγνωσμένους διατάκτες και υπεργολάβους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του διεθνιστικού σιωνιστικού λόμπυ" που άσκησαν κριτική στην αρχική τοποθέτησή του.

Στην ανακοίνωσή του, ο μητροπολίτης Σεραφείμ κάνει λόγο για ειρωνικό σχολιασμό των όσων είπε, από τους "κατεγνωσμένους διατάκτες και υπεργολάβους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του διεθνιστικού σιωνιστικού λόμπυ".
Υποστήριξε πως αναφέρθηκε μόνο σε μία μόνο πτυχή του νομοσχεδίου Καστανίδη το οποίο χαρακτήρισε φασιστικής έμπνευσης, για την "καταπολέμηση ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου", το οποίο και "αφορά στην για πρώτη φορά θεσμοθέτηση από την Ελληνική έννομη τάξη της αντιθέου και αυθαίρετης αλλαγής της ανθρώπινης οντολογίας με την πρόβλεψη και ετέρου γενετησίου, στο ανθρώπινο είδος, προσανατολισμού πέραν του κατά φύσιν υπάρχοντος".
Ο μητροπολίτης Πειραιώς υποστηρίζει ακόμα πως γίνεται παράβαση του άρθρου 14 του Συντάγματος αλλά και του άρθρου 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του άνθρώπου, για την ελευθερία της έκφρασης, καθώς και πλειάδα άλλων άρθρων του Συντάγματος.
Λέει ακόμα η απάντηση του μητροπολίτη:
"Εντελώς αόριστος και αντισυνταγματικός κατά παράβαση του άρθρου 13 του ισχύοντος Συντάγματος είναι και ο όρος «θρησκεία» που αναφέρεται στα άρθρα 2, 3 και 4 του Νομοσχεδίου διότι το Σύνταγμα δεν προστατεύει οιαδήποτε θρησκευτική αντίληψη, πίστη η πεποίθηση αλλά καθιερώνει την ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως μόνο «γνωστών θρησκειών» δηλ. θρησκευτικών παραδοχών που δεν έχουν κρύφια δόγματα και που η λατρεία τους δεν προσβάλλει την δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη.
Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο προστατεύεται και ο σατανισμός που προβλέπει ανθρωποθυσίες στις ιστοσελίδες του στο διαδίκτυο η το υπό της ελληνικής πολιτείας διαλυθέν πρώην ΚΕΦΕ που επιχειρεί σήμερα να επανέλθει δριμύτερο υπό το προσωπείο της «Εκκλησίας» της Σαϊεντολογίας, και ακόμη προστατεύονται οι καταστροφικές λατρείες των διαφόρων μορφών  γκουρουϊσμού και των ψυχοναρκωτικών.Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην ελληνική έννομη τάξη με το άρθρο 6 καθιερώνεται κατά φασιστικό τρόπο συλλογική ευθύνη για αδικοπραγίες ενός φυσικού πρσώπου και απαραδέκτως αναγορεύεται ο εκπρόσωπος της εκτελεστικής εξουσίας (Υπουργός Δικαιοσύνης), σε φυσικό δικαστή".
Όσον αφορά στον ίδιο τον υπουργό, ο Πειραιώς σημειώνει ότι είναι έγκριτος νομικός, επομένως είναι αδύνατον να μη τα γνωρίζει όλα αυτά ενώ τόνισε πως ακόμα και εάν ψηφιστεί το "φασιστικό αυτό τερατούργημα  από την Βουλή των Ελλήνων", θα καταπέσει μετά λόγω της αντισυνταγματικότητάς του, αναγγέλλοντας δηλαδή την πιθανή προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ακόμα ο μητροπολίτης Πειραιώς συσχετίζει την πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα του Αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ Λίντερμαν, καθώς και 70 επιφανών μελών του Εβραϊκού λόμπυ με όλο αυτό το πλαίσιο.
"...είχε και στόχο την φίμωση και τον στραγγαλισμό κάθε ελεύθερης και αδέσμευτης φωνής που θα καταγγέλει και θα αποκαλύπτει την διαμονικής συλλήψεως μεθόδευσή τους για την επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκείας που ήδη διαδίδουν μέσω των μασονικών στοών σε όλη την υφήλιο και που αναφέρεται στον rex mundis που δεν είναι άλλος από τον δυσώνυμο Εωσφόρο. Το άρθρο 4 του υπό ψήφιση νομοσχεδίου αποκαλύπτει την αληθή αιτιολογία της συντάξεώς του που δεν είναι άλλη από την προσπάθεια φίμωσης των λαών, όπως αποδεικνύεται από παρόμοιους νόμους που έχουν επιβληθεί στην Γαλλία (νόμος Gayssot) η πρόσφατα στην Ουγγαρία. Αυτό όμως που δεν κατανοούν οι αφελείς συνοδοιπόροι των διεθνών «εντολέων» είναι το «άφιλο και το άσπονδο» αυτών, όπως πρόσφατα αποδείχθηκε πασιδήλως από την παρά τα ανωτέρω προκλητική και αναιτιολόγητη υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας κατά τρεις μονάδες από την σιωνιστικών συμφερόντων Αμερικανική εταιρεία Moody’s, που προκαλεί τεράστια προβλήματα στην ανάκαμψη της οικονομίας μας.
Και τίθεται το μέγιστο ερώτημα γιατί οι εξουσίαν έχοντες κλίνουν τον αυχένα στα δαιμονιώδη και σατανικά κελεύσματα των διεθνών αυτών τρομοκρατών και δεν ακολουθούν πολιτική αφύπνισης και εθνικής και πνευματικής απελευθέρωσης;
Γιατί παραθεωρείται η έντιμη φωνή και επιστημοσύνη του Προέδρου των Ελλήνων Μεταλλειολόγων και των Καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κων/νου Παπαστεφάνου της Πυρηνικής Φυσικής και Βασιλείου Παπαγεωργίου της Χημείας, που επιστημονικώς αποδεικνύουν ότι είμαστε η πλουσιότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σε ορυκτό πλούτο και ότι στην Χαλκιδική αυτή την στιγμή υπάρχουν συγκεκριμένα χρυσοφόρα κοιτάσματα αξίας 12 δις Ευρώ.
Γιατί δεν προκηρύσσουμε διεθνή διαγωνισμό για την εξόρυξη τους και εκμετάλευση τους αλλά αντ’ αυτού προσαρμόζουμε την νομοθεσία μας στις εντολές  και στην πρακτική των διεθνών αυτών δυναστών", καταλήγει ο κ. Σεραφείμ.
πηγή http://news247.gr/ellada/epanhlthe_o_mhtropoliths_peiraiws.799597.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες