9/3/11

Από τα κρεβάτια ....στα θρανία


Το αμαρτωλό παρελθόν μιας καθηγήτριας ήρθε στο προσκήνιο όταν μαθητές της την είδαν να πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό. Είχε αλλάξει όνομα και τόπο κατοικίας αλλά το ένοχο παρελθόν της δεν την άφησε ήσυχη (Pic)

Οι μαθητές ενός γυμνάσιου του Σαιντ Λούις ανακάλυψαν το αμαρτωλό  παρελθόν της καθηγήτριάς τους. Ο λόγος για την 38χρονη πλέον Τερα Μάγιερς η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό στις αρχές της δεκαετίας του 1990… και ανακάλυψαν οι μαθητές της!

Η ταινία "οσκαρικού" περιεχομένου γυρίστηκε όταν η καθηγήτρια εργαζόταν σαν εξωτική χορεύτρια σε κλαμπ της Καλιφόρνια. Εκείνη την περίοδο είχε ανάγκη από μετρητά και πήρε μέρος στην ταινία Amazing Pictures.
Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ανακύπτουν μαθητές το παρελθόν της. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2006 όταν εργαζόταν στο Κεντάκι με διαφορετικό όνομα.

 Τότε η Μάγιερς που είχε αλλάξει το όνομά  της σε  Τερίκα Ντί απολύθηκε από το σχολείο καθώς ανακάλυψαν ότι είχε λάβει μέρος σε ερωτική ταινία.
Δεν το έβαλε κάτω… και βρέθηκε στο Σαιντ Λούις ελπίζοντας ότι δεν θα την ανακαλύψουν και εκεί. Δεν πέρασαν παρά μερικοί μήνες και το ένοχο μυστικό της ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
"Κανείς δεν γνώριζε ότι είχε διωχθεί από σχολειό του Κεντάκι" αναφέρει ο Πόλ Ταντι, εκπρόσωπος της σχολικής περιφέρειας  στην Νιου Υορκ Ντέιλι Νιουζ και πρόσθεσε "Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από την εποχή που πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό, ωστόσο τα λάθη του παρελθόντος μας κυνηγούν."
http://news247.gr/kosmos/zoi/h_kathhghtria_poy_htan_pornostar.799987.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες