7/3/11

Η Νίνα Γεωργαλά με το γιο του Καντάφι


Το μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς Νίνα Γεωργαλά έκλεψε την καρδιά του γιου του Καντάφι, Μούτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επισκέφτηκε την Μύκονο για πολυτελείς διακοπές και ξόδευε για αυτήν χιλιάδες ευρώ. Είχε νοικιάσει θαλαμηγό έναντι 20.000 ευρώ την ημέρα και ξόδευε πάνω από 10.000 ευρώ καθημερινά για τη διασκέδαση του στα καλύτερα μαγαζιά του νησιού

Ένα από τα τελευταία καλοκαίρια ο γιός του Μοαμάρ Καντάφι αναστατώθηκε στην Μύκονο από την παρουσία της Νίνας Γεωργαλά, πρώην σταρ Ελλάς.

Την προσέγγισε, έκαναν παρέα και σύμφωνα με πληροφορίες, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα σε σημείο που αγνοούσε επιδεικτικά τα υπόλοιπα ξένα μοντέλα που ήταν στην πολυάριθμη παρέα του.
Ο ίδιος τότε έμενε στην προεδρική βίλα πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία κόστιζε 7.500 ευρώ τη βραδιά, είχε νοικιάσει θαλαμηγό έναντι 20.000 ευρώ την ημέρα και ξόδευε πάνω από 10.000 ευρώ καθημερινά για τη διασκέδαση του στα καλύτερα μαγαζιά του νησιού.
Από εκείνο το καλοκαίρι, η Νίνα χάθηκε ξαφνικά από την Ελλάδα, σε σημείο που αυτό να προκαλέσει και το ενδιαφέρον Αμερικανών πρακτόρων στην Αθήνα. Και φυσικά οι ξένοι πράκτορες δεν είχαν και κανένα ιδιαίτερο άγχος για την τύχη της, αλλά ήθελαν να μάθουν μέχρι που μπορεί να φθάσει ο «άσωτος» υιός του Καντάφι. Τελικά αποδείχτηκε πως η Νίνα είχε μεταναστεύσει μόνιμα στο εξωτερικό.
Η πρώην σταρ Ελλάς Νίνα Γεωργαλά, πριν σταματήσει το μόντελιγκ, είχε φωτογραφηθεί σε αποκαλυπτικές πόζες για λογαριασμό μεγάλων σε κυκλοφορία περιοδικών. Ανάμεσά τους το Playboy και το Nitro. Τώρα ζει μόνιμα στo εξωτερικό όπου λέγεται πως ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις.
Στη Μύκονο όμως ακόμη θυμούνται τα απίστευτα ποσά που άφηνε για φιλοδωρήματα στους σερβιτόρους, ο Μουτασίμ, εκστασιασμένος από την εκρηκτική παρουσία της.
Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν παράγοντες του νησιού, "κανένας άλλος διάσημος δεν είχε καταφέρει ή δεν επιδίωξε να κάνει τη ζωή που έκανε ο Μούτι επί εβδομάδες στο νησί. Είχε καταφθάσει στη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ, μαζί με περίπου 25 άτομα, εκ των οποίων και οι σωματοφύλακές του".
http://news247.gr/kosmos/zoi/diakopes_sth_mykono_mazi_me_thn_prwhn_star_ellas_o_moyti.797422.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες