ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

13/4/11

Βρέθηκαν οι κλέφτες με το ΤΝΤ


Ένας 29χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και δύο ιδιώτες είναι οι δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία, της κλοπής δύο κιλών ΤΝΤ.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή των δύο κιλών ΤΝΤ, υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για καταστροφή διαβαθμισμένου υλικού, από τα ναρκαλιευτικά σκάφη "Αύρα" και "Αηδών".

Τη Δευτέρα η αστυνομία συνέλαβε ως δράστες της κλοπής έναν 29χρονο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και δύο ιδιώτες ημεδαπούς, ηλικίας 36 και 48 ετών, αντίστοιχα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο υπαξιωματικός αφαίρεσε τα υλικά υπονόμευσης και μετά, τα περισσότερα τα μετέφερε στο σπίτι των γονιών του, στον τόπο καταγωγής του ενώ τα υπόλοιπα τα παρέδωσε σε συντοπίτη του.
Τα υλικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Από την έρευνα δεν προέκυψε σύνδεση με τρομοκρατικές πράξεις ή τρομοκρατικές οργανώσεις, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες