22/12/10

Χωρίς μέσα μεταφοράςΤαλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό, καθώς σήμερα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Χαλαρώνει ο απεργιακός κλοιός από την Πέμπτη
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που αντιδρούν στις αλλαγές στην οργανωτική και εργασιακή δομή των αστικών συγκοινωνιών που προωθεί το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Σήμερα Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού στη Βουλή, όλα τα μέσα θα ακινητοποιηθούν, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.
Διαφοροποιούν μερικώς τη στάση τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, ύστερα και από τις έντονες αντιδράσεις που διατυπώθηκαν από τον εμπορικό κόσμο και το επιβατικό κοινό.
Έτσι, αύριο Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, όλα τα Μέσα Μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κατεβεί για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί 4ωρη στάση εργασία 12 με 4 στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το Τραμ και 5ωρη 11 με 4 στο μετρό και τον Ηλεκτρικό.
Για την Παρασκευή, παραμονή των Χριστουγέννων δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιες θα είναι οι κινητοποιήσεις.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες