ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/1/11

Επιβεβαιώνεται η γκάφα ΕΛΑΣ




Οριστικά κλείνει το κεφάλαιο που άνοιξαν οι διαρροές της ΕΛΑΣ για σχέση της 27χρονης καθηγήτριας με καταζητούμενη για τη RAF. Επιβεβαίωση από τη Γερμανική αστυνομία. Ανοικτή επιστολή από τα αδέλφια της σε ιστοσελίδα, καταγγέλλει σκευωρία εις βάρος της. Επιστολή και της μητέρας της που μιλά για συκοφάντες και προειδοποιεί με προσφυγές στη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα τα αδέλφια της 27χρονης Φέι Μάγιερ η οποία όπως επιβεβαιώνει τώρα και η γερμανική αστυνομία, ουδεμία σχέση έχει με καταζητούμενη για συμμετοχή στην ακροαριστερή οργάνωση RAF και φυσικά ούτε διασυνδέσεις με τη Μέση Ανατολή ή διεθνείς οργανώσεις.
Στην επιστολή τα δύο αδέλφια της Μάγιερ που ζουν στην Ελλάδα με τη μητέρα τους, καταγγέλλουν τα σενάρια ορισμένων ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και έντυπων για υποτιθέμενη σχέση της 27χρονης με τη RAF, έφεραν τη μητέρα τους να καταζητείται και τον πατέρα τους να είναι νεκρός και κάνουν λόγο για στημένη υπόθεση από την ΕΛΑΣ.
Αναφέρουν δε ότι η αδελφή τους κρατείται επειδή ήταν φίλη των τεσσάρων συλληφθέντων και δεν έχει καμμία σχέση με εγκληματική οργάνωση.
Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής και η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία συγγενική σχέση με την Μπάρμπαρα Μάγιερ που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη RAF τη δεκαετία του '90. Η επιβεβαίωση ήρθε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία αξιωματικών της ΕΛΑΣ με τις αρχές της Γερμανίας.
Μάλιστα, ο πατέρας της 27χρονης καθηγήτριας, όχι μόνον δεν σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στην Αυστρία, όπως είχε διαρρεύσει από την ΕΛΑΣ αλλά ζει στο Βερολίνο και εργάζεται στις φυλακές ως μουσικοθεραπευτής.
Σχετικά με τη σύλληψή της, η αστυνομία δηλώνει ότι συνεχίζει τις έρευνες, εκτιμά ότι συνεργαζόταν με τους τέσσερις συλληφθέντες, ωστόσο στο σπίτι της στον Περισσό δεν έχει βρεθεί οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο.
Δήλωση της μητέρας της 27χρονης
Μέσω του δικηγόρου της η μητέρα της καθηγήτριας Φαίη Μαρί Μάγιερ έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν έχει καμμία σχέση με την κατηγορούμενη για συμμετοχή στη RAF Μπάρμπαρα Μάγιερ:
"Με απογοήτευση και οργή παρακολούθησα χθες τις ειδήσεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και σε διάφορες ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές σελίδες. Δεν γνωρίζω πώς και γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να παραπληροφορήσουν ότι οι γονείς της κόρης μου είναι καταζητούμενοι ή νεκροί τρομοκράτες.
Εγώ τους ονομάζω δυσφημιστές και διασπορείς ψευδών ειδήσεων. Όλη μου τη ζωή υπήρξα ειρηνικός άνθρωπος. Δεν θα ηρεμήσω όμως, μέχρι ορισμένοι δημοσιογράφοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, να ανακαλέσουν δημόσια όσα προείπαν και να καθαρίσουν τη λάσπη που έριξαν.
Σκοπεύω να κινήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αστικές και ποινικές, και να διαταράξω τις ήρεμες ζωές τους. Τέτοιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις συνέπειες των πράξεών τους, μόνο όταν συρθούν και οι ίδιοι ενώπιον της δικαιοσύνης.
Τέλος δηλώνω με υπερηφάνεια, ότι δεν είμαι μόνο μητέρα, αλλά και καλή φίλη της κόρης μου. Δεν γνωρίζω τι περιέχει η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της, γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι είναι αναρχική και όχι τρομοκράτης. Αυτοί που χρησιμοποιούν τελείως ανεύθυνα τη θέση τους για να σπιλώσουν τον οποιοδήποτε ως τρομοκράτη, αυτοί που δεν ντρέπονται να καταστρέφουν τη ζωή της κόρης μου, αυτοί είναι που τρομοκρατούν" αναφέρει στη δήλωσή της η Μπάρμπαρα Μάγιερ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες