ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/1/11

Έτσι μας κοροϊδεύουν


Αν θυμάστε καλά πριν από περίπου ένα μήνα δηλαδή μέσα Δεκεμβρίου του 2010 ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοίνωσε μειώσεις στην τιμή 661 προϊόντων ευρείας κατανάλωσης με σκοπό να ελαφρώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό το κουμαντάρισμα του οποίου έχει γίνει κυριολεκτικά κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες. Μάλιστα εκείνες τις ημέρες είχε εκφραστεί και από επίσημα χείλη η άποψη, πως την μεγαλύτερη αλλαγή «στις τσέπες μας» θα αρχίσουμε να την συνειδητοποιούμε από τις πρώτες ημέρες του 2011.
Έτσι μας κοροϊδεύουν
Παρόλα αυτά ακόμη και μετά τις βαρύγδουπες αυτές δηλώσεις και τις τυμπανοκρουσίες, όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε διαπιστώσει πως όχι μόνο ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν έχει αλαφρώσει, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Αυτό που κανείς μας δεν μπήκε στην διαδικασία, όμως να κάνει, το έκανε ένας αναγνώστης του Newsday, προκειμένου να έχει ιδία άποψη για το αν όλα αυτά που ακούστηκαν περί μειώσεων τιμών ισχύουν η όχι.

Δείτε την καταγγελία του αναγνώστη – καταναλωτή
«Αγαπητό Newsday, στις 18 Δεκεμβρίου πήρα ένα κουτί NESCAFE CAPUCCINO από Super Μarket. Η αγορά αυτή έγινε λίγες μέρες μετά της συμφωνία Χρυσοχοϊδη εμπόρων για μειώσεις στις τιμές, συμφωνία την οποία προέβαλλαν με τυμπανοκρουσίες όλα τα ΜΜΕ.
Περίπου ένα μήνα μετά πήγα ξανά στο Super Market και αγόρασα το ίδιο ακριβώς προϊόν.
Το τι διαπίστωσα μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας αφού σας προωθώ τις σκαναρισμένες αποδείξεις, που είναι και ο αδιάψευστος μάρτυρας της ακρίβειας. Κύριοι πληρώνουμε που πληρώνουμε, μη μας δουλεύετε κι από πάνω!»
Στην φωτό μπορείτε εύκολα να διακρίνεται ότι ο ΙΔΙΟΣ καφές από το ΙΔΙΟ Super Market αυξήθηκε από 3,31€ σε 3,98€
Αύξηση ΠΑΝΩ από 20% μέσα σε ένα μήνα!!!
Προφανώς και αυτό δεν θα είναι το μόνο κρούσμα αυξήσεων τιμών σε προϊόντα μαζικής κατανάλωσης στα ράφια των Super Market. Προϊόντα που σίγουρα δεν αποτελούν πολυτέλεια και είναι φυσικό να υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Από την πλευρά μας σαν Newsday, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε την έρευνα για την ακρίβεια που υφιστάμεθα όλοι για να αποδείξουμε στον υπουργό, πως κάποιοι από τους συνεργάτες του δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες