ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

21/1/11

Ο στρατός στην αποκομιδή



Στρατιωτικά οχήματα συλλέγουν από χθες τα σκουπίδια από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς τα απορριμματοφόρα του Δήμου, έχουν ακινητοποιηθεί λόγω ελλιπούς συντήρησης
Στρατιωτικά οχήματα έχουν επιστρατευθεί από χθες στη Θεσσαλονίκη για την αποκομοδή των απορριμμάτων από την πόλη καθώς έχουν ακινητοποιηθεί σχεδόν όλα τα οχήματα του Δήμου λόγω ελλιπούς συντήρησης.
Η κατάσταση με τα σκουπίδια στην πόλη είχε φθάσει στο απροχώρητο και χθες επτά και σήμερα από το πρωί 14 στρατιωτικά οχήματα πέρασαν την πύλη του ΧΥΤΑ και ξεφόρτωσαν σκουπίδια που είχαν συλλέξει υπάληλοι του Δήμου.
Παράγοντες του Δήμου Θεσσαλονίκης περιγράφουν την κατάσταση με μελανά χρώματα καθώς όταν ανέλαβαν το Δήμο μετά τις εκλογές βρήκαν τα οχήματα ακινητοποιημένα λόγω κακής συντήρησης και το άδειο ταμείο δεν επιτρέπει ούτε την προμήθεια λιπαντικών για την αποκατάσταση της λειτουργίας των οχημάτων αποκομιδής σκουπιδιών.
Η περισυλλογή γίνεται με αργούς ρυθμούς, καθώς τα οχήματα του στρατού δεν επαρκούν, ωστόσο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες για να δώσει μία ανάσα στην πόλη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες